Macarons la Lidl, pentru cine mai prinde…

macaronsLunea, toată România merge la Lidl! Se pare că lunea asta, toată Hunedoara a mers la Lidl, iar eu nu am mai prins nici o cutie de Macarons. :( Le văzusem în ofertă de săptămâna trecută, mi-am propus să merg din prima zi, că nu se ştie, şi chiar am ajuns.

Numai că la ora 19, când am ajuns eu, nu mai erau Macarons. M-am mirat puţin, dar să nu uităm că nici Crocşi originali la 79 de lei n-am mai prins, deci hunedorenii nu sunt atât de săraci şi de neplimbaţi prin lume cum îi credeam eu. Bravo, oştenii mei, dar o cutie nu mi-aţi fi lăsat şi mie?

Luna asta sunt multe chestii faine la Lidl, aşa că studiaţi catalogul cu oferte şi încercaţi să ajungeţi de dimineaţă, nu seara, ca mine, dacă vreţi să luaţi ceva.

Un alt lucru care mă frustrează de fiecare dată când ajung la Lidl [eu îmi fac cumpărăturile din Kaufland] este că preţurile sunt invers decât la Kaufland – deasupra raftului şi nu la bază – şi că nu toate produsele au preţuri. Cum să cumpăr ceva dacă nu ştiu cât costă?

Of, first world problems.

5 thoughts on “Macarons la Lidl, pentru cine mai prinde…”

  1. lidl este magazinul meu preferat in materie de supermarketuri. Pacat ca e mic si nu pot face chiar toate cumparaturile de acolo.

  2. Noi am ajuns prima dată la Lidl, astă-vară. A trebuit să mergem în concediu ca să intrăm şi noi în Lidl, în România. Când ne-am întors în Bucureşti, am căutat magazinul cel mai apropiat şi merge soţul meu acolo. Dar, ce păcat că el nu caută reducerile, ca mine. Ori îl învăţ să facă cumpărăturile cum trebuie, ori preiau eu treaba!

  3. Am fost eu in Cluj saptamana asta (cica ar fi trebuit sa fie iar) , luni la 9 A.M. si nu erau. Stiu ca suntem plimbati prin lume, da nici chiar atat de plimbati cat sa ne lasam pacaliti de Lidl ;)
    O zis o tanti de acolo ca poate joi … aha bine :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.