Magazinul InteresART: mai mult decât interesant

Cu toate că era cât pe-aci să nu ajung, cu tot programul încărcat în cele trei zile la Bucureşti, ieri am reuşit să mă strecor, cu ajutorul lui Sebi [he’s the best, you know], pe nişte străduţe mici şi întortocheate, la magazinul Interesart. Bine, nu vă dezarmaţi, nu e chiar atât de greu de ajuns acolo, dar cum lumea mi-a spus că e la trei străduţe de Piaţa Unirii, iar pe hartă chiar aşa şi arăta, am presupus că vorbim despre trei străduţe, nu două străduţe şi-un bulevard!

Magazinul este situat pe strada George Georgescu – serios! – la numărul 45, vizavi de Restaurantul Jariştea. Acolo m-a aşteptat Valentina, care este o dulcică. Am stat la poveşti; de fapt, mai mult a stat Sebi, eu am fost precoupată – sau prea ocupată cu fotografiatul.

Atât de mult mi-a plăcut magazinul, încât dacă aş locui în Bucureşti, cred că aş merge acolo în fiecare zi, până când, în cele din urmă, Valentina ar trebui să mă angajeze.

– E atât de frumos, încât aş sta toată ziua aici!, i-am spus.
– Păi eu ce crezi că fac?, a venit răspunsul. Mda… deci pentru asta îi invidiez pe bucureşteni.

Am regăsit acolo bijuteriile pe care le ştiam deja de pe blogurile creatoarelor lor, obiecte superbe realizate manual, inele, cercei, casete de bijuterii, oglinzi colorate [pe spate], ceramică, haine şi încălţări [din fericire, astea nu mă pasionează] şiii… genţi! Nu m-am putut abţine şi am cumpărat o geantă faină de tot creată de Army of mice. Armata de şoareci împreună cu pisica „testatoare” [aşa zice pe etichetă, că geanta a fost testată cu una bucată pisică albă de 8 kg, proprietate personală] au tras chiulul în ziua în care au aplicat CTC-ul genţii mele, pentru că după doar 30 de minute, cureaua atârna. Adică puteam să pierd frumuseţe de geantă! Quel horreur! Bine, o s-o repar eu, presupun că i-a căzut un inel din metal care n-o fi fost strâns cum trebuie. Nu-i bai.
P.S. S-a rezolvat, geanta e întreagă şi pregătită să-i arăt lumea. ;) De data asta am avut noroc cu tata şi cu una dintre zecile de genţi „vechi”.

La plecare, Valentina ne-a oferit câte un clopoţel din ceramică, un gest care mi-a plăcut mult; eu am ales unul vopsit în culorile magazinului.

Vă las cu fotografiile făcute în interiorul magazinului şi cu îndemnul să-l vizitaţi degrabă; nu de alta, dar vine Crismăsu’ şi se va goli tot Bucureştiul de cadouri „corespunzătoare”. Şi-ar fi păcat să nu „prindeţi” un cadou handmade pentru voi sau pentru „cei dragi” [urăsc formularea asta]. Enjoy!

Update: Despre Interesart şi pe Happy Fish TV.

interesart18


interesart01

interesart02

interesart03

interesart05

interesart07

interesart09

interesart10

interesart11

interesart12

interesart13

interesart14

interesart15

interesart17

interesart20

interesart21

interesart22

interesart04

interesart06

interesart08

interesart16

interesart19

clopotel1

clopotel2

geanta de la interesart

Dacă vrei să vezi pozele full size, trebuie să-ţi faci un cont pe Ipernity. Nu durează mult şi ai o mulţime de avantaje!

8 thoughts on “Magazinul InteresART: mai mult decât interesant”

 1. Trebuie sa recunosc.. ca eu nu stiam de magazinutul asta.. desi in Buletin scrie ca’s Bucuresteanca (eu zic ca minte.. ;)) dar, multam fain! Pozele m-au vrajit, si chiar exista o asemanare cu blogul tau. Aveau si bratari faine pe acolo? :D

 2. Ce frumos ai scris despre noi, iti multumesc! A fost o placere sa va cunosc si va astept oricand cu drag :). Imi pare rau pentru gentuta si ma bucur ca s-a rezolvat.

  @ Dianora magazinul are numai 3 saptamani si probabil de accea nu ai auzit inca de noi

 3. Dianora, uite că Valentina ţi-a spus de ce nu ştiai de magazin. Cred că erau şi brăţări, mie mi-au plăcut mult toate chestiile. Da’ toate!

  Inn0cente, aia e geanta, da. Şi mie îmi place la nebunie. Când am fost la Sighişoara, în vară, văzusem o geantă superbă, în dungi colorate, la 50 de lei. Atunci mi s-a părut mult şi nu am luat-o şi mi-a rămas gândul la ea…

  Valen, promit să revenim de câte ori avem ocazia şi drum prin Bucureşti!

 4. Pingback: Bucureşti, here I come again | Denisuca - nevastă de Coşmar
 5. Pingback: Un magazin ca un blog | Denisuca - nevastă de Coşmar
 6. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Blog Archive » Caut o geantă mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.