Măgura Wave, festival rock la Simeria

No, cine s-ar fi gândit că o să existe un festival rock tocmai la Simeria? Când zici Simeria, te gândești la trenuri (orășelul este un important nod feroviar), te gândești la Parcul Dendrologic (imens și superb, trebuie vizitat, dacă veniți pe aici), dar nu la trupe grele de rock!

Ei bine, se pare că simerienilor le place rock-ul. Și bine fac, pentru că au pus de-un festival, Măgura Wave, la măgura Uroiului. Pentru cine a trecut prin zonă și a văzut Simeria doar de la distanță, sau pe indicatoarele de pe autostradă, Uroiul este dealul acela cu formă de cușmă de dac, care se vede de la câțiva kilometri depărtare.

Festivalul e la prima ediție și are în line-up o grămadă de nume despre care eu nu am auzit până acum… dar recuperez, pentru că nici de Goodbye To Gravity nu auzisem până la #Colectiv și de atunci ascult cu plăcere (și cu piele de găină…) melodia care a rulat obsesiv și la TV în perioada aia. De exemplu, pentru mine, HTETHTHEMETH e un nume nou. Nici nu știu să-l pronunț, dar i-am căutat pe YouTube și cântă bine.

Despre festival, despre activitățile din timpul zilei, tarife și alte cele găsiți informații detaliate pe site. Și, actualizate în timp real, pe pagina de Facebook. Eu am privilegiul de a fi aproape de acest festival, atât la propriu, cât și la figurat, așa că am și două invitații duble pe care vi le ofer în cadrul unui mic concurs organizat aici.

Spuneți-mi, într-un comentariu, ce trupă vreți să vedeți și dacă mă convingeți, vă ofer invitația. Cazarea se face la cort și e inclusă în preț, deci nu vă costă decât drumul până aici. Iar cu trenul e cel mai ușor de ajuns la Simeria, pentru că e nod de cale ferată! :)

2 thoughts on “Măgura Wave, festival rock la Simeria”

  1. Nici macar nu cunosc trupele asa ca pana sa ma hotarasc sa vedem cine mai participa. Sunt prima? Revin cu un nume! Daca sunt prima si unica mai trebuie sa zic ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.