Spune-i omului ce vrea să audă – marketing cu Bulbucan

Asta și-au spus comercianții prezenți cu tarabe în cadrul Zilelor Municipiului Hunedoara: oamenii vor să consume mici de Bulbucan, orice ar însemna asta, așa că noi o să le dă mici de Bulbucan, chiar dacă nu avem habar ce înseamnă asta! 

Anul trecut, unii dintre oltenii veniți să vândă mici în centrul Hunedoarei au intuit ceva, dar nu au avut pe cine să întrebe ca să fie siguri, așa că au improvizat, transformând micii de Bulbucan, celebri în Hunedoara, în „mici Bulbucani”.

mici bulbucani

Cei care au venit anul ăsta cu mici au prins tren[d]ul, dar nu au mai avut timp sau fonduri să-și pregătească merchandisingul, așa că au improvizat. Pe bannerul pe care scria MICI DE … [ceva], au lipit o hârtie cu Bulbucan. Să fie cum vrea oamenii!

Bulbucan este un fel de Arsenie Boca pentru mâncăcioși

Dacă vă place să râdeți de prostia și incompetența altora, vă aștept pe pagina de Facebook Chioru de la Corectură, unde ne râdem și îi râdem.

Ambele fotografii sunt făcute de Sebastian Bârgău

8 thoughts on “Spune-i omului ce vrea să audă – marketing cu Bulbucan”

  1. Pe bannerul ala cred ca scria „mici de Deva”.
    Eu n-am auzit in viata mea de Bulbucan, nicidecum sa asociez aceasta denumire cu vreun brand culinar… dar se pare ca nimeni n-a auzit, nici macar in zona. :)

  2. Si in piata la deva sunt 4 tarabe care vand mici, toti sunt de bulbucan desi unii sunt mai mari, atii mai mititei si au gusturi diderite dar sunt de la bulbucan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.