Marţi, zi scurtă

Azi am muncit pe ogor, cu mai mult sau mai puţin spor; atât de mult, încât n-am avut timp să scriu ceva pe-aici. Vestea bună – pentru mine – este că am primit o ofertă de colaborare cu o revistă despre care nu pot, deocamdată, să spun nimic, da’ nimic.

În ciuda programului încărcat de azi şi poate şi datorită penei de curent, am ajuns până la noua piaţă din Deva şi am făcut şi nişte poze. Jos pălăria pentru cei care au amenajat-o, chiar dacă le-a luat mai mult timp decât aş fi crezut vreodată că este posibil.

Şi dacă tot am mers la piaţă, am cumpărat ceapă verde şi telemea. Şi da, tanti de la care am luat brânza mi-a dat să gust din telemea înainte s-o cumpăr. Cred că singurii producători agricoli adevăraţi din piaţa aia sunt cei care vând produse lactate; în rest, comersanţi de băuturi spirtoase. Pardon, de legume şi fructe.

Pozele şi alte vorbe despre noua piaţă din Deva, pe blogul oraşului. ;)

6 thoughts on “Marţi, zi scurtă”

  1. ..mda, marti zi scurta…am vazut ca tare ocupata ai fost, toata ziua te-ai plimbat pe scari ( de cand s-au mutat birourile ziarului) …. ;)) . las’ ca nu strica putina munca si mai multa plimbare ;)

  2. intr-un sketch mai vechi, cei de la Divertis au folosit sintagma asta, spunand:
    – Mrtz…
    – de ce Mrtz?
    – ca e zi scurta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.