MediaPro închide ziarele locale – da, şi Hunedoreanul

Au scris şi confirmat Iulian Comanescu, Dragoş Stanca, Cătălin Tolontan, Petrişor Obae. Ziua de marţi, 9 iunie 2009, este, oficial, una neagră, cu multe ceasuri rele, pentru toţi ziariştii şi angajaţii publicaţiilor locale editate de MediaPro. Chiar dacă brandurile create de MediaPro nu vor înceta să existe – poate că vor fi cumpărate şi menţinute în viaţă, chiar dacă site-urile au o mică şansă să nu moară nici ele, pentru presa locală din România este o zi de doliu, ziua în care s-a anunţat moartea singurului cotidian adevărat din judeţul Hunedoara, Hunedoreanul.

9 thoughts on “MediaPro închide ziarele locale – da, şi Hunedoreanul”

  1. naspa. imi pare rau pentru trupa vesela care chiar a muncit la ziarul asta, ca sa ramana acolo unde l-a prins criza. denisuco, creca tre sa luam in considerare o schimbare de cariera.

  2. Ce ziare au mai ramas in judet? si cand ma gandesc ca bunica primea zi de zi Hunedoreanul… sigur o sa imi fie dor de el, era un ziar pe care il citeam cu fiecare ocazie.

  3. Or să rămână online, în mod cert. Nu vă irosiți lacrimile pentru hârtie. A fost un business. Despre care s-a hotărât la un moment dat că nu prea mai are ce profit să aducă.
    Din punctul meu de vedere, s-a prelungit metastaza.
    Trist este că s-a muncit cu pasiune. Și mai trist e însă că toți au fost considerați unelte. Business. Omul, pe ultimul loc.

  4. Pingback: Saptamanalul Bihoreanul pe cale de disparitie? | Varadinum.com
  5. Poate asta va fi o ocazie bună de a pune bazele unui cotidian puternic pe zona de vest, cu format şi politică editorială proprie, nu dictate de la centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.