Mic dejun cu suflet

Ori de câte ori aud începutul reclamei la Doncafe mă gândesc la un urs supărat. Reclama e cea de mai jos, dar au scurtat-o ca să-şi permită să o difuzeze mai des, aşa că acum începe cu mormăitul Maiei Morgenstern.

Sebi zicea acum că în turul pe motocicletă #dinRomânia o să trebuiască să-şi găsească şi cazare atunci când va avea de dormit prin munţi. „Nu de alta, dar n-aş vrea să mă trezesc cu ursu’ la uşa cortului”, zice Sebi.

„Da, ar face ursu’ ca Maia Morgenstern în reclama aia la Doncafe”, zic eu. În loc de „bun găsit”, ar trage un mormăit scurt, apoi ar zice: „Ce gust bogat!”, iar la sfârşit: „Sebi şi Robert – mic dejun cu suflet!”.

P.S. total offtopic: a mai rămas doar o zi! Marţi is the day!

5 thoughts on “Mic dejun cu suflet”

  1. nu`mi place reclama aia pentru ca o difuzeaza la incepuatul filmelor la cinemacity cu volumul dat la maxim. ma gadila timpanele, asa de tare e.

  2. Reclama asta exemplifica tot ce urasc eu in publicitatea si marketingul romanesc si mai ales in actorie. Si toate astea din mai multe motive:
    – dupa cum spunea si maddy, CinemaCity insista sa ne violeze urechile cu volumul acestei reclame data la maxim. Asta spre disperarea tuturor celor din jur.
    – Maia cu toate ca e actrita buna, are aici un joc de tot rahatul, ca de altfel toata scena si jocul actoricesc. Nu ma face deloc sa imi doresc sa gust din acea cafea, ci chiar dimpotriva. Daca in timp ce intamplator as bea Doncafe as vedea reclama asta, probabil as vomita instantaneu
    – toti gusterii aceia care aplauda la final si o lauda nu-si dau seama probabil de cat de jenanti sunt.

    Per general, daca era o reclama de anii ’93-’94 probabil era OK. Asa, in 2011 imi provoaca o repulsie greu de descris in cuvinte. Nota 1, treci la loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.