Michelle Obama, în politică?

Poate mă înşel, dar ceva îmi spune că anul viitor, prima doamnă Michelle Obama va candida pentru o funcţie de guvernator [sau altceva] în Statele Unite ale Americii. Spun asta pentru că în ultima vreme numai în Google Reader şi pe timeline-ul de Facebook am văzut foarte multe menţionări ale sale.

Fie că dansează pentru o caută nobilă, fie că promovează un stil de viaţă sănătos, fie că este invitată la diverse talk-show-uri sau că înmânează Oscarul pentru cel mai bun film, doamna Obama pare să fie prezentă peste tot. 

Michelle Obama - Oscars 2013

Michelle Obama – Oscars 2013

Aşa începe. Întâi apari la TV, te duci în mijlocul oamenilor, susţii tot felul de cauze, eşti prietenos şi cool, după care îţi anunţi candidatura, pentru că iată, tu le-ai arătat oamenilor că eşti „de-al lor” şi acum vrei să faci mai mult pentru ei.

Nu zic că prima doamnă ar trebui să stea la cratiţă sau să-şi vadă de ale ei. Nu judec, nu critic. Pur şi simplu „miros” o viitoare candidatură. Să vă uitaţi la House of Cards.

foto

5 thoughts on “Michelle Obama, în politică?”

  1. Ştii care-i treaba cu politica nu? Laşi sufletul pe şezlong şi faci bâldâbâc în piscina cu poopoo. Mie unuia mi-ar părea rău să o văd pe dna Obama înnotând în stil bras. Până la urmă ea s-a remarcat în special prin faptul că a fost mereu lângă soţul ei. Ea este şi a fost o punte publică de echilibru pentru el chiar şi în cele mai grele momente şi încă îl ajută să îşi echilibreze imaginea publică.
    Părerea mea…

  2. De acord cu tine! Si eu am observat chestia asta si m-a dus gandul la fel: asta intra in politica. Cat despre House of Cards, este absolut, pur si simplu, GENIAL. Chiar daca ramai cu un gust amar, filmul este belea. Astept cu nerabdare sezonul 2.

  3. De acord cu tine! Si eu am observat chestia asta si m-a dus gandul la fel: asta intra in politica. Cat despre House of Cards, este absolut, pur si simplu, GENIAL. Chiar daca ramai cu un gust amar, filmul este belea. Astept cu nerabdare sezonul 2!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.