Mircea Badea procesează greu

Nişte băieţi simpatici au făcut o parodie a emisiunii lui Badea de la Antena 3, iar vizitatorii de pe ArhiTV, Visurat.ro, Zoso.ro şi Arhiblog.com au urmărit, în seara asta, emisiunea tânărului cititor şi comentator de presă. Din păcate, „ciumpalacul” se pare că nu a văzut încă parodiile, sau le-a văzut şi a cerut ajutor în a le „descifra”. Că se prinde mai greu.
Şi uite-aşa, nişte „tineri din România, care sunt foarte…” i-au făcut rating lui Badea. Sunt convinsă că peste vreo trei zile o să-i pice fisa şi-o să ne fericească iar cu inteligenţa lui nemărginită.

3 thoughts on “Mircea Badea procesează greu”

  1. Ziua buna!

    Eu vin cu pacea, nu simt nevoia acuta de a da cu pietre in nimeni. Intreb doar ce naibilor aveti cu badea? nu sustin ca mi e idol sau ca nu e destept. nici una din ele. doar ca as vrea sa inteleg si eu de unde atata raca. inteleg ca solidaritatea e mare si ca simti nevoia de a i fi impotriva dat fiind ca s a legat de visurat. mda. am urmarit si toate racaielile intre badea si de-alde zoso, un personaj pe care nu pot spune ca l agreez. sper, data fiind pozitia mea fata de el, sa nu incap pe lista ta neagra. sa presupunem ca as fi terminat Spiru haret`ul si ca m as fi atacat la articolul tau despre nick`ul ales de studentii respectivi … as fi indreptatita sa incep sa te spurc si sa mi exprim nemultumirea folosind diverse apelative? n m nevoie decat de o lamurire … ceva in genul. l am citit si pe visurat, deh! asta mi e natura job ului. si la postul cu epilatul, ma scuzi … dar am mai slabit 2 kg. deci … daca mie nu mi place cum scrii sau ce spui, ar trebui sa te pun la coltul rusinii si sa scriu zilnic despre tine si nu in cel mai frumos fel?

    repet, nu atac, vin cu ganduri pasnice. si am ales sa te intreb pe tine pt ca pari singura cu niscava calitati umane si argumente cat de cat solide. l am intrebat si pe zoso acu` ceva vreme si mi a raspuns: `pentru ca sunt cool, cel mai bun blogger si cel mai citit`. in concluzie … nesatisfacuta de raspuns.

    cordial,
    H.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.