Moda sânilor

Ce ţi-e şi cu moda asta! E distractiv să vezi cum, deceniu după deceniu, de fapt chiar an după an şi sezon după sezon, moda se schimbă. Ce era super trendy când era bunica fată e acum ridicol, iar ceea ce acum 10 ani făcea furori este acum „ruşinos”. 

Când eram eu adolescentă, nu aş fi conceput să mă îmbrac cu pantaloni strâmţi, iar cele mai urâte articole de îmbrăcăminte din lume mi se păreau pantalonii tip „pană”. În continuare am aceeaşi părere despre pantalonii ăia, dar am câteva [!] perechi de jeans strâmţi; bine că nu i-am putut purta când aveam corpul potrivit, da’ îi port acum! În adolecenţă, blugii evazaţi mi se păreau cei mai cool. Nici acum nu-mi displac, doar că purtându-i, aş părea venită din alt secol. Din secolul trecut, mai precis…

Am văzut, în dulapul bunicii mele, nişte sutiene foarte dubioase. Ţin minte că le purta când eram eu mică şi încă de atunci mă minunam când le vedeam. Sutienele nu aveau cupe dintr-o bucată, aşa cum sunt acum, ci din două fâşii de material care se întâlneau şi suprapuneau – dar nu de tot – în faţă, în formă conică, lăsând sfârcurile pe-afară şi dând sânului formă ascuţită.

Cam ca Madonna...

Cam ca Madonna…

Apoi au fost la modă sfârcurile la vedere. Cred că personajul Samantha din Sex And The City a avut un rol important în [re]lansarea acestui trend. Nu ştiu dacă până atunci era ceva de neconceput să ţi se vadă sfârcurile prin bluză, din moment ce Rachel din Friends [Jennifer Aniston] a apărut fără sutien în majoritatea episoadelor, de-a lungul a nouă sau 10 sezoane, cât a avut serialul.

Nipples!

 

Acum, se pare că ne întoarcem la ruşinea de a ni se vedea sfârcurile prin bluză, pentru că am descoperit pe un site care vinde şi lenjerie intimă nişte acoperitoare pentru sfârcuri. Iată, deci, că moda s-a schimbat iarăşi. De când nu mai e în regulă să ţi se vadă sfârcurile prin bluză? „Perniţele se aplică deasupra sfârcurilor, putând fi folosite pentru a le masca şi a vă permite astfel să purtaţi o ţinută mai îndrăzneaţă”. Nu erai destul de îndrăzneaţă cu un maieu şi nimic pe dedesubt?

acoperitoare sfarcuri

…şi mai costă şi o grămadă de bani!

rachel nipples nipple bra sutien cu sfarcuri

 

2 thoughts on “Moda sânilor”

  1. Am revenit aici doar pentru că am văzut că e la modă ceva și mai crunt: tatuaj în formă de inimioară, în jurul mameloanelor! tittoing la tot cartierul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.