Rucsacuri & buline

Când am primit tricoul personalizat creat de Kinga Varga, mi-a luat puţin până să-mi dau seama că nu e „potriveală”, ci e chiar personalizat pentru mine. Rucsacuri – pentru că am spus de nenumărate ori că „poşeta” mea este rucsacul cu care sunt mai tot timpul în spate– & buline – ei, aici n-am ştiut ce să cred. E drept, am câteva obiecte vestimentare îmbulinate, husa telefonului meu e verde cu buline albe, am scris recent pe blog că-mi place o rochie cu buline… dar efectiv nu am realizat că mesajul tricoului este gândit special pentru mine

M-am lămurit care-i treaba când am văzut cine mi-a făcut această surpriză: Persil, care a lansat un produs unic pe piaţă: capsulele Power Mix, care conţin detergent sub formă de pudră şi detergent sub formă de gel. Pentru că… de ce să nu le ai pe amândouă, dacă poţi să le ai pe amândouă?!

În prezent, cu soluţiile potrivite, nu mai trebuie să alegem între două lucruri care ne fac fericite. Putem avea ce-i mai bun din 2 lumi, fără să fie nevoie să renunțăm la ceva. Bazându-se pe tehnologia germană, Persil lansează o inovaţie în spălarea hainelor: Power-Mix, primele capsule pre-dozate care aduc împreună şi detergentul lichid & cel pudră.

Unice pe piață, capsulele bi-camerale Persil Power Mix combină puterea pudrei & gelului pentru a oferi cea mai bună & uşor de folosit soluţie de curățare a rufelor. Cu agenţi de înălbire şi ingrediente active care îndepărtează eficient petele, previne scămoşarea şi lasă rufele perfect curate. Beneficiile sunt completate de camera cu detergent lichid, cu o formulă concentrată care curăță, parfumează intens, intensifică şi redă strălucirea culorilor.

Am spălat deja cu el, dar pentru că eu folosesc aproape exclusiv programul scurt, de 30 de minute, cu care spăl hainele doar la 30 de grade, „camera” cu pudră a capsulei nu s-a dizolvat complet, prin urmare, păstrez capsulele pentru spălări la temperaturi mai ridicate. Curios, pentru că pe pungă scrie că sunt potrivite pentru spălarea la temperaturi cuprinse între 20 şi 95 de grade.

Preţul recomandat pentru detergentul Persil Power Mix este de 45,63 lei pentru punga cu 28 de capsule pentru 28 de spălări şi 24,3 lei cutia pentru 14 spălări.

Preţul recomandat pentru detergentul Persil Power Mix este de 45,63 lei pentru punga cu 28 de capsule pentru 28 de spălări şi 24,3 lei cutia pentru 14 spălări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.