Mulțumiri de sezon

De mult tot vreau să scriu un articol în care să le mulțumesc tuturor celor care mi-au făcut anul mai bun, precum și companiilor care s-au gândit la mine în perioada asta și mi-au trimis câte o atenție. Serios că apreciez și mă simt foarte răsfățată!

Dar să începem cu mulțumirile cele mai importante. În primul rând, vreau să vă mulțumesc:

Vouă, cititorilor

Am tot spus-o, o repet: dacă n-ați fi voi, aș scrie de una singură pe net și ar fi tare ciudat. Dacă nu mi-ați răspunde la întrebări, aș ști mai puține – de-asta sper din tot sufletul ca în anul care vine să comentați mai mult pe aici, eventual să îmi spuneți cum să vă fac viața mai ușoară. Vreți comentarii Facebook? Cum să fac să fie mai bine și pentru voi?

Vă mulțumesc că îmi citiți gândurile. De multe ori și pentru mine sunt prea alambicate, dar le expun aici, pe hârtia asta virtuală, și cumva, se face ordine în ele, iar asta mă ajută să nu-mi explodeze capul.

Brandurilor care, în 2015, s-au asociat cu mine

N-au fost puține (dar nici prea multe) și vreau să le mulțumesc oamenilor din spatele brandurilor care m-au ales pentru diferite campanii. Banii câștigați din blog mă ajută să am o viață un pic mai ușoară și să călătoresc (mai mult), deci cum să nu fiu recunoscătoare?

Celor care, de Crăciun, mi-au trimis „pișcoturi”:

Marks & Spencer

Nu am intrat încă în nici un magazin Marks & Spencer, dar de auzit, am auzit de el. Oho! Marks  & Spencer este un brand britanic care a intrat de ceva timp pe piața românească, deocamdată cu un singur magazin, în… unde credeți? Ghiciți? Da, normal că în București.

marks and spencer cado

Am primit vin care se bea cald, nu fiert (și vai, cum te îmbeți de la un singur pahar!), trufe confiscate de mama, fursecuri în formă de brăduți și o felicitare. Mulțumesc că v-ați gândit la mine, m-am simțit specială!

Nestlé Fitness

Nu a fost un cadou de Crăciun, ci unul de împrietenire pe Instagram: două pungi cu cereale Nestlé Fitness și un prosop albastru moale, moale din bumbac, cu logo-ul Nestlé.

Nestle-Fitness-Delice

Despre batoanele Nestlé Fitness Delice nu mai zic nimic. OK, zic: au fost delicioase. I regret nothing, nothing!!!

i regret nothing

Farmec

Farmec este unul dintre brandurile mele preferate. Tot anul m-au răsfățat cu produse pe care le-am primit în (avan)premieră și eu simt că nu le-am răspuns cum trebuie, cu mai multe review-uri și mai multe cuvinte frumoase. Ce vreau să vă spun acum este că gama Gerovital H3 Derma+, care se îmbogățește tot timpul cu produse noi, pur și simplu face toți banii. Dacă vă uitați la produsele din gama asta albă cu roșu, care produse se găsesc doar în farmacii și în magazinul online Farmec, și vă gândiți că ați vrea să vă cumpărați ceva dar… dacă nu-i bun?, vă garantez eu că absolut toate produsele din gama asta își merită banii, oricât ar costa. Eu sunt super mulțumită de ele, în special de creme. Highly recommended, mai ales dacă încă n-ați terminat de oferit cadouri celor dragi!

Am apreciat în mod deosebit faptul că loțiunea de corp pe care am primit-o de curând are pompiță, așa cum sugerasem eu nu de mult, pe blog. Nu zic că e meritul meu că Farmec a pus pompiță la crema de corp, dar… dacă e? 

Milka & văcuța Lila

Am avut de Crăciun o frumoasă campanie împreună cu Milka și am primit și eu cutii cu tandrețe & ciocolată. Foarte frumos gestul, mie oricum Milka îmi place foarte mult, deci s-a potrivit la fix.

milka cu biscuiti

Telekom

Mmm, cum să nu te îngrași când toată lumea te răsfață în asemenea hal? Telekom mi-a trimis o bomboană neobișnuită. Ce credeți că era înăuntru? Ați ghicit, foooarte multe bomboane Bucuria! Pe lângă ele era și un vin, dar nu l-am prea băgat în seamă, eram foarte preocupată să unesc conținutul celor două cutii (a mea și a lui Sebi) și să mă… umplu de Bucurie!

candy telekom

bomboane multe bucurie mare

Editura Corint

Am primit această carte împreună cu un kit de supraviețuire din care nu mi-a mai rămas decât sticluța pentru apă. Și ghiozdănelul, pe care l-a revendicat tatăl meu, dar i-l mai fur din când în când. Foto de la Tomata, eu nu am mai apucat să-i fac.

berlin foto tomata

BUZZ Store

Pentru un an minunat, în care am testat, am scris, am recomandat, mi-am dat cu părerea și în cele din urmă am păstrat un aspirator Philips PowerPro Expert, o pilă electronică Scholl Velvet Smooth (multe s-au cumpărat ca urmare a review-ului meu, le văd în statisticile vânzărilor pe care le generez pe emag), delicioasele batoane Gerlinéa, produse Tellur și șamponul uscat Batiste.

Această poză a fost făcută cu selfie stick-ul de la Tellur, pe care l-am primit în teste. Dacă nu-l aveam, nu aveam motiv să aduc trei generații în fața unui băț pe care am pus telefonul mobil și nu aș fi avut această poză dragă mie (super prelucrată ulterior, pentru că eu și bunica mea aveam freze dubioase).

selfie stick tellur

Şi voi puteţi testa gratuit unele produse nou apărute pe piaţă. Înscrieţi-vă în comunitatea BUZZstore, completaţi chestionarele şi răspândiţi vorba!

A fost un an plin, beau un pahar de șampanie pentru un 2016 la fel!

Banca Transilvania?

Nu știu ce s-a întâmplat aici, am primit de la Banca Transilvania, prin curier, un plic care conținea o hârtie prin care eram informată că mi s-a rezervat un card cu poza mea pe el. Trebuia să scanez un cod QR și cardul se făcea automat – sau ceva. Nu am avut curajul să scanez nimic, bine că mi-am amintit să merg la ei cu certificatul de căsătorie ca să îmi poată schimba numele în baza de date (nu că CNP-ul n-ar fi același ca atunci când eram client BT, dar whatever) și ulterior să rupem orice relație. Am avut destul de plătit DEGEABA către această bancă a oamenilor întreprinzători, nu mai vreau să am de-a face cu ea. Dar îi mulțumesc că s-a gândit la mine și, astfel, mi-a amintit că trebuie să trec pe la ea ca să ne despărțim oficial. :)

Dacă am uitat pe cineva, nu e cu intenție, ci sigur de la glicemie! În final, iată filmulețul tradițional făcut de Sebi, Un an în cinci minute. Îl face deja de câțiva ani – eu am făcut la un moment dat retrospectiva foto, care îmi lua multe, multe ore, apoi retrospectiva în scris, iar acum… pur și simplu nu vreau să îmi amintesc de 2015 mai mult decât a făcut-o Sebi, cu filmulețul lui. A fost un an bun, nu perfect, dar un an în care mi-am împlinit visul de a vedea Chișinăul, de a călători mai mult, am fost pe la mare, din nou în Italia, a fost bine. Atât.

Sper să avem cu toții un 2016 colorat și vesel și, mai ales, să fim sănătoși. Căci da, îmbătrânesc și realizez că asta e cea mai importantă urare: să fiți sănătoși!

4 thoughts on “Mulțumiri de sezon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.