My Blue Air, pentru clienţii fideli şi oricine altcineva

Tata a primit, prin poştă, un card de fidelitate de la Blue Air. Pe scrisorica primită odată cu cardul scria aşa: „Pentru că ştim că îţi place să călătoreşti, Blue Air te-a introdus în programul de fidelizare my Blue Air. my Blue Air a fost creeat special pentru cei ca tine, pentru cei care au încredere în serviciile noastre şi care au urcat cel puţin o dată la bordul aeronavelor Blue Air”.

Folosind cardul la cumpărarea biletelor de avion, primeşti o reducere de 5 euro pentru un segment de călătorie sau 10 euro pentru biletele dus-întors. Şi ca totul să fie şi mai frumos, pe card există deja un bonus de 10 euro.

blue-air-1

În alte ştiri, Tarom a anunţat că ieftineşte biletele: „De la mijlocul lunii octombrie, Tarom reduce la jumătate preţul biletelor pe rutele interne. Prin această măsură, Ministerul Transporturilor vrea să verifice dacă mai mulţi pasageri care cumpără bilete ieftine vor aduce un profit mai mare decât mai puţini pasageri care cumpără bilete scumpe.  De anul viitor, schimbări vor apărea şi la cursele internaţionale. Nu vom avea călătorii mai ieftine, ci doar mai multe destinaţii”.

Toate bune şi frumoase, criza-i determină şi pe „zburători” să o lase mai moale cu preţurile, să-şi fidelizeze clienţii şi aşa mai departe. Singura problemă ar fi că nici un Lala nu a zburat vreodată cu avionul. Deci ce-o vrea Blue Air să fidelizeze?

6 thoughts on “My Blue Air, pentru clienţii fideli şi oricine altcineva”

  1. Mda, cred ca a fost o gluma de 1 aprilie chestia asta cu Taromu’, caut de luni de zile un bilet de avion ieftin Tarom sau ce-o fi sa fie (am incercat si Carpat Air, via timisoara) Bucurest Cluj… si nimic!… Iar ceea ce mi s-a parut extrem de amuzant a fost ca site-ul de cautare mi-a oferit variante Bucuresti Cluj… via Viena?!?

  2. tarom tot zice că se ieftinesc… e drept că poate mai scade preţul din când in când dar la cât sunt de scumpe, e insesizabil. E drept că sunt alte condiţii faţă de chartere, dar totuşi…

  3. De ce fidelizeaza? pentru ca toata lumea foloseste Wizz sau Ryain! Blue Air este extrem de scumpa. Eu care vin in ficare saptamana (aproape) in tara imi e imposibil să platesc 80-150 un dus doar… Cu Wizz platesc 20-50 Ron!

  4. Astia nici macar promotiile nu stiu sa le faca cum trebuie. Prefera sa zboare cu avionul gol in extrasezon decat sa dea biletele mai ieftin. In Cehia, anul trecut, a existat o promotie de la o companie aeriana care a oferit bilete cu 1 euro – si sa stiti ca am scris bine – la pachet de 100-200 euro. Asa a avut prilejul fratele meu sa viziteze o gramada de tari si obiective turistice. Pentru cine nu e convins, aduc si detaliile suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.