Necrologul presei

ziar-mort În judeţul Hunedoara s-au închis, de când cu criza oportunitatea :D economică, trei ziare: Hunedoara Expres, Ghimpele de Hunedoara şi Călăuza. Nu ştiu care-i situaţia prin alte judeţe, dar dacă falimentul ziarelor continuă în ritmul ăsta, în curând, hunedorenii vor citi ştirile exclusiv online. Iar ăsta n-ar fi un lucru atât de rău, zice Dragoş Stanca.

De când am descoperit Newspaper Death Watch, un site pe care sunt consemnate închiderile ziarelor din SUA, mă tot gândesc că ar trebui să existe şi la noi aşa ceva, un site care să aducă un ultim omagiu ziarelor care au murit. Aşa că l-am făcut eu: se numeşte Necrologul presei şi îl găsiţi la adresa http://necrologulpresei.wordpress.com.

Deocamdată nu am scris decât despre ziarele pe care le-am văzut chiar eu murind, dar dacă aveţi informaţii morbide despre publicaţii de prin alte judeţe – sau chiar din Valea Jiului, care se află în judeţul Hunedoara, dar e din altă lume – mi le puteţi trimite pe mail şi le voi publica. Colaboratorii sunt, deasemenea, bineveniţi.

Odihnească-se în pace!

4 thoughts on “Necrologul presei”

  1. Eh, nici in Timisoara situatia nu e mai roz. S-au inchis Banateanul, Agenda Zilei, Fruncea (asta mai demult, nu cred ca din cauza crizei, dar nu pot fi sigura), Actual Vest… Trist

  2. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Buh-bye, 2009!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.