De ce nu avem noi, femeile, niciodată cu ce să ne îmbrăcăm

Poate ați remarcat că femeile, oricâte haine și-ar cumpăra, nu au niciodată outfit-ul potrivit pentru un eveniment. La naiba, sunt chiar zile când nu au nimic de îmbrăcat pentru o banală ieșire în parc!

De ce? E simplu!

Majoritatea sunt „la cură”. Sau încearcă să slăbească (unele, mai rare decât *insert animal pe cale se dispariție*, vor chiar să se îngrașe; nu cunosc vreuna personal, dar am auzit că ar exista). Unele au slăbit foarte mult ori s-au îngrășat în ultima perioadă.

Oricare ar fi motivele, greutatea femeii fluctuează destul de mult. Fericite sunt cele care au o conformație care le mulțumește și aproximativ aceeași greutate pe toată durata vieții!

Noi, cele care ne zbatem între „dacă aș slăbi x kile” și „m-am îngrășat de nu se mai poate”, avem haine din perioada bună, haine pe care le-am cumpărat când ne-am resembat cu ideea că suntem grase, haine care nu ne-au mai încăput de 10 ani și chiar și rochii de care nu ne îndurăm să ne despărțim.

De aia avem un dulap (sau trei, no, detalii) plin cu haine și niciodată nimic de îmbrăcat.

Și parcă nici nu avem chef să ne apucăm de probat haine înainte de a pleca de acasă, cu soțul bătând nervos din picior, la ușă, gata deja de 10 minute și care nu înțelege de ce nu putem să luăm pe noi orice bluză.

Foto: Nothing to wear stock photo | Autor: luanateutzi, Shutterstock

Pentru că pe noi nu ne încape „orice bluză”, băiatu’ meu! La noi, fiecare zi e o loterie.

Ceea ce anul trecut pe vremea asta stătea bine pe mine, anul ăsta poate nu mă mai încape. Sau invers, în cazuri fericite.

Șiii acum știți!

P.S.: Dacă vreți să vă despărțiți de unele haine și să faceți, astfel, o faptă bună  (hainele se doneazăunor familii sărace), duceți până în 18 aprilie 2018 hainele la The Empty Shop din Shopping City (Deva și alte orașe).

Detalii despre The Empty Shop: https://shoppingcitydeva.ro/evenimente/the-empty-shop/

3 thoughts on “De ce nu avem noi, femeile, niciodată cu ce să ne îmbrăcăm”

  1. in arad nu cred ca e empty shop dar oricum mi`am sortat deja hainele vara trecuta si la inceputul iernii, aveam multe haine in stare buna dar prea vechi si de care ma plictisisem. acum tot ce am in garderoba pot purta in orice moment si o astfel de curatenie la haine e binevenita din cand in cand. altfel stai cu sute si zeci de articole care`ti ocupa spatiul si tu porti de fapt doar 30-40% din tot volumul de haine.

  2. Eu m-am lecuit cumva de la a avea dulapul plin de haine. Dar reusesc sa mentin asta doar pentru ca le sortez periodic si ce nu mai port eu le dau la centrele de colectare de prin oras. La The Empty Shop nu am ajuns, facusem deja ordine prin februarie. Sper sa mai fie evenimente de genul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.