O descoperire delicioasă: piureul de fructe TEDI MOUSSE

Dacă-ți plac smoothie-urile și fructele și îți place să mănânci sănătos ori dacă ai un copil și nu mai știi ce să-i dai să mănânce ca să nu îți ceară chipsuri și/sau ciocolată, am un sfat pentru tine: caută în supermarket-uri pliculețele cu piureuri de fructe de la TEDI

TEDI, ursulețul care are pentru tine fructe, morcovi, vitamine, a scos pe piață, fără să anunțe pe undeva (mă rog, nu oi fi văzut eu), niște chestii super delicioase și sănătoase: piureurile de fructe TEDI MOUSSE. Eu mă bucur nespus că le-am descoperit, mă scot întotdeauna din impas când trebuie să mănânc ceva rapid și nu știu ce/nu am chef de altceva.

Piureurile sunt disponibile în patru variante:

  • banane + mere + morcovi
  • piersici + morcovi + mere + banane
  • mere + banane
  • căpșuni + mere + banane + morcovi

Fiecare pliculeț conține 100 de grame de fructe în amestecuri diferite, primul fruct fiind predominant. Toate sunt bune, dar mie-mi place în mod deosebit cel cu banane. Produsele nu conțin zahăr adăugat (dar sunt dulci, pentru că și fructele sunt dulci) și sunt pasteurizate, ceea ce înseamnă că le puteți păstra în geantă sau le puteți pune în ghiozdanul copilului, ca pachețel/gustărică. Și, nu știu dacă v-am mai spus, sunt delicioase!

Stați, că partea faină abia acum vine: la Auchan, un plic costă 1,59 lei, iar la Kaufland e cu vreo 10 bani mai scump. La magazinul de cartier se vinde cu 2 lei. Este cu mult sub orice piure de fructe pentru copii (din punct de vedere al prețului, nu al calității).

3 thoughts on “O descoperire delicioasă: piureul de fructe TEDI MOUSSE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.