NIVEA vine în ajutorul bărbaților, de 8 Martie

Ne aflăm la sfârșitul perioadei pe care un amic holtei a denumit-o „triunghiul morții”*: Valentine’s Day, 1 Martie și 8 Martie, zile în care femeia primește mai multe flori decât de obicei (le compătimesc sincer pe cele care au și ziua de naștere în perioada asta…)

NIVEA s-a gândit să sară în ajutorul câtorva bărbați din mediul online, așa că le-a trimis un pachet inedit: o ditamai planșa cu ingrediente și un mic manual de utilizare, așa cum le place lor, să asambleze, să meșterească. Au numit toată tărășenia CINĂ ROMANTICĂ pe înțelesul bărbaților și iată cum arăta: 

nivea cina romantica

Sebastian al meu a zâmbit amar. El oricum îmi gătește tot timpul, probabil se gândea că de 8 Martie mă scoate în oraș la paste carbonara și scapă. Well… oricum busuiocul ăla s-a făcut foiță numai bună de pus în ierbar**, deci nu mai amânăm momentul în care îmi va găti pastele alea închise la culoare cu… ce-o fi în borcanul ăla. Apoi, eu o să-i spun „Săru’mâna pentru masă!” și chiar o să-i pup mâinile. Noi oricum mereu mulțumim așa (verbal) pentru masă, dacă după ce-mi gătește se hidratează cu crema primită de la NIVEA, cu atât mai bine, o să-i și pup mâinile.

Micul manual zice că la punctul 6, după ce ai terminat de gătit cina romantică, te poți pregăti pentru îmbrățișări. Apropo, știți ce fain miroase crema asta? Da, are un miros puternic, de câte ori și-o aplică  Sebi pe mâini, eu îl întreb cu ce s-a parfumat.

Merci, NIVEA, pentru ceea ce va fi o seară distractivă în familie, cu paste închise la culoare și sărutări de mâini parfumate!

LA MULȚI ANI, FEMEI!

* Chiar așa se numește articolul: Triunghiul morții
** Mai are cineva ierbar? Când eram eu copilă erau deja demodate, aflasem de la părinții mei despre ele și nu m-a pus nimeni să adun flori presate. Dar acum? Chiar sunt curioasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.