Noapte bună, John!

Tocmai am văzut filmul [?] “It’s All About Love”. Mă gândeam că o fi ceva poveste frumoasă de dragoste, când colo mă trezesc cu un film de tot rahatu’.

Cică

Filmul […] are loc în viitorul apropiat

Bun, şi dacă acţiunea se petrece în anu’ 2021, cum dracu’ rămâi fără baterie la telefon? Hai să fim serioşi

şi urmăreşte povestea a doi îndrăgostiţi

EL merge la New York pentru ca EA să-i semneze actele de divorţ, într-o scurtă întâlnire la aeroport. Sunt despărţiţi de un an jumate, el în Polonia, ea în New York. ÎNDRĂGOSTIŢI? Mai dă-o dracu’!

care se luptă cu şi pentru iubirea lor, în final chiar pentru vieţile lor, într-o lume ieşită din matcă… Este o poveste clasică de iubire

Clasică o …

cu elemente de suspense hitchkockian.

Da, era să-mi stea inima în loc când mi-am dat seama la ce porcărie mă uit. Şi problema mea e că odată ce văd începutul unui film, trebuie să-l văd până la capăt. 100 de minute. Nu-l luaţi, e o mare pierdere de timp. Oare câţi bani o fi luat frumuşelul de Joaquin Phoenix ca să joace în stupizenia asta de film? Sper că mulţi.

“Sleep well, John” – asta e ultima replică din film, şi-i aparţine fratelui lui John [personajul principal], care frate n-am priceput ce rol avea în toată povestea, da’ mă rog, nici nu mă chinui prea mult să caut răspunsuri de genul ăsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.