Noapte bună, John!

Tocmai am văzut filmul [?] „It’s All About Love”. Mă gândeam că o fi ceva poveste frumoasă de dragoste, când colo mă trezesc cu un film de tot rahatu’.

Cică

Filmul […] are loc în viitorul apropiat

Bun, şi dacă acţiunea se petrece în anu’ 2021, cum dracu’ rămâi fără baterie la telefon? Hai să fim serioşi

şi urmăreşte povestea a doi îndrăgostiţi

EL merge la New York pentru ca EA să-i semneze actele de divorţ, într-o scurtă întâlnire la aeroport. Sunt despărţiţi de un an jumate, el în Polonia, ea în New York. ÎNDRĂGOSTIŢI? Mai dă-o dracu’!

care se luptă cu şi pentru iubirea lor, în final chiar pentru vieţile lor, într-o lume ieşită din matcă… Este o poveste clasică de iubire

Clasică o …

cu elemente de suspense hitchkockian.

Da, era să-mi stea inima în loc când mi-am dat seama la ce porcărie mă uit. Şi problema mea e că odată ce văd începutul unui film, trebuie să-l văd până la capăt. 100 de minute. Nu-l luaţi, e o mare pierdere de timp. Oare câţi bani o fi luat frumuşelul de Joaquin Phoenix ca să joace în stupizenia asta de film? Sper că mulţi.

„Sleep well, John” – asta e ultima replică din film, şi-i aparţine fratelui lui John [personajul principal], care frate n-am priceput ce rol avea în toată povestea, da’ mă rog, nici nu mă chinui prea mult să caut răspunsuri de genul ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.