Două vorbe despre Replica [ziar local]

De la 1 februarie, săptămânalul Replica îşi schimbă, în sfârşit, layout-ul. [Am de multişor informaţia asta, dar n-am avut voie să zic nimic până azi].
Creşte şi numărul de pagini – la 20, în prezent are 16 – şi aud că o să se schimbe puţin [?] şi modul de abordare a subiectelor. Mai rămâne de schimbat site-ul, care a fost OK acum vreo trei ani, când a fost lansat. Lipsesc de acolo cel puţin următoarele chestii:

– o pagină „Despre noi” – prezentarea redactorilor, sau măcar o listă a lor cu adrese de e-mail;
– prima pagină în format PDF;
– un forum sau măcar posibilitatea de a comenta articolele [în prezent există doar o adresă de mail pentru „comentarii”];
– feed RSS [adică acel protocol care permite informarea despre actualizări ale site-ului fără a fi necesară trimiterea unui newsletter];
– design corelat cu noul layout al ziarului.

2 thoughts on “Două vorbe despre Replica [ziar local]”

  1. Stimata domnisoara reporter Alexandra Vasile,va scriu in legatura cu articoulu din Reolica 17/aug/2009 care se refera la o unitate nu la o bodega cum spuneti dv.si daca tot ati defaimat veniti la Navodari,si anchetati cele intamplate,pentru cine a venit salvare,cine a provocat scandal lucruri care in articolul dv sunt doar povesti ar trebui sa vedeti filmari de la fata locului,sa stati de vorba si cu cei pe care i-ati defaimat si cu oameni de cinstiti ai orasului sa vedeti unde si cum sa gresit ce interese sunt.Totul este o cacialma pentru a se obtine spatiul acela si sunt fabricate f f multe .Va scriu sa stiti ca daca acestor baieti li se va intampla ceva ,si daca se vor mai fabrica probe mincinoase sunteti raspunzatoare si dv.ca nu v-ati informat de la mai multi ci doar la cei cu putere si demnitate putina.

    1. Codruţa dragă, vezi că sunt două publicaţii cu numele Replica, una în Hunedoara, alta în Constanţa. Am vaga impresie că tu îl căutai pe cel din Constanţa, nu pe ăsta din Hunedoara, despre care am scris eu aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.