Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Azi noapte, Castelul Corvinilor a arătat într-un mare fel. Cu ocazia Nopții Muzeelor, castelul „nostru” a fost luminat în mai multe culori și au fost atât de mulți oameni în zonă, încât mă simțeam ca la mare, pe aleile care duc către plajă. Niciodată în viața mea nu am văzut atâția oameni la un loc în zona centrului vechi al Hunedoarei!

Mă bucur că se întâmplă lucruri la castel, mă bucur că au fost atât de mulți oameni curioși să viziteze castelul. Noi am stat pe sub pod și am făcut poze și timelapse-uri (eu cu Adriana Lazar și Mihai Brânda)

castelul corvinilor colorat

castelul corvinilor noaptea muzeelor

Îmi pare rău că noaptea e scurtă și e doar una, mi-ar fi plăcut să ajung și la Orăștie, la muzeul (de etnografie) pe care-l vizitam în copilărie pentru că altceva nu era de făcut în orașul ăla… :)

Am și eu un video cu jocurile de lumini, dar pentru că Sebi s-a mișcat mai repede și mâine trebuie să mă trezesc…, vi-l arăt pe al lui. Și la anul vă așteptăm la Castelul Corvinilor!

Poze și film făcute cu Nikon P900. Senzațională cameră foto!

7 thoughts on “Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor din Hunedoara”

  1. Aveti o zona superba, Denisa! Sper sa tina cat mai mult acest proiect cu Noaptea Muzeelor pentru ca este un mod foarte bun de promovare a locurilor pitoresti de la noi din tara. Si sunt foarte multe.

  2. Buna ziua, eu cred ca pareri rautacioase vor fi in permanenta, asa suntem noi ca oameni, nu neaparat ca popor, cultura trebuie sa fie in sufletul nostru, in mintea noastra, deoarece doar prin cultura putem sa evoluam, sunt multi care nu inteleg ca pentru o familie cu doi copii accesul la un muzeu inseamna poate un buget bun, eu sunt bucuroasa ca exista inca acest proiect.

  3. Ce fain de tine că ai putut să mergi. Așa văd și eu Castelul Corvinilor fără să vin până acolo. Glumesc, realizez că sunt multe chestii de cultură ce nu pot fi înțelese din imagini, însă mi-am propus ca anul viitor, sper, să nu mai ratez evenimentul ăsta. Anul ăsta am vrut să merg la Muzeul din Sibiu, dar nu știu frate… apar tot timpul chestii care sunt imposibil de amânat. Și punct. Pe lângă asta, am văzut în online că mulți au făcut mișto pe seama acestui eveniment. Că vai Doamne, noi mergem acum doar pentru că e gratis. Păcat. N-au idee cât de mult contează evenimentul ăsta, atunci când vine vorba de promovarea locurilor pitorești din țara asta. Dar dă-le pace. Eu sunt fericită că pot vedea imagini faine, de prin locurile altor oameni, pe care îi urmăresc.

  4. Buna ziua, am avut ocazia de a vizita castelul in toamna anului trecut, eu cred ca trebuie sa fiti mandri si bucurosi ca in judetul Hunedoara exista acest deosebit edificiu precum si multe alte atractii turistice, din pacate nu toate promovate ca acesta, toate bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.