Noi vorbim româneşte!

Tu* d c vorbeshti vb d park ai fi retardat?

* – În general, dăştepţii care mă adaugă în listă ca apoi să mă întrebe „cn eshti?”, boulenii care stau toată ziua pe hi5 sau cei care în timpul orelor de gramatica limbii române stau prin birturi.

9 thoughts on “Noi vorbim româneşte!”

  1. sti,cred ca la asta contribuie foarte mult faptul ca in liceu nu se mai face gramatica.deloc.nici la filo,nici la real.nu se face,e out din programa.si nici la Bac nu se da.

  2. degeaba se face campanie, pentru ca nu vor intelege niciodata si toti iti vor spune ca stiu cum se scrie corect (desi la unii am dubii) dar ca scriu asa pentru ca e mai ‘cool’

  3. Eu mai folosesc prescurtari pe mess (nu neaparat cele citate de tine in replica din post). Nu pt ca ar fi mai cool, ci pt ca asa e mai rapid. Deci imi recunosc vina…intr-un final de comoditate e vorba. :D Dar tind sa cred ca inca stiu sa scriu corect in afara messengerului. :)

  4. he , semeni cu un fel de punk rockist deja …. vremea scrisului a trecut, intelege si accepta si generatia asl-ului peste x ani o sa razi chiar de tine …

  5. de acord si cu prescurtari si cu folosirea corecta a limbii romane in urmatoarele contitii: cand vorbesti cu prieteni sau persoane cunoscute sa folosesti orice fel de comunicare a.i. sa fie inteles mesajul transmis.In momentul in care vorbesti cu o persoana pe care inca nu o cunosti, sau cand scrii ceva care se adreseaza unui public mai larg, ar fi civilizat si politicos sa scrii corect pentru a fi inteles de toti cititorii.Am cam lungi povestea, dar am incercat sa scriu corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.