9 thoughts on “Noi vorbim româneşte!”

  1. sti,cred ca la asta contribuie foarte mult faptul ca in liceu nu se mai face gramatica.deloc.nici la filo,nici la real.nu se face,e out din programa.si nici la Bac nu se da.

  2. degeaba se face campanie, pentru ca nu vor intelege niciodata si toti iti vor spune ca stiu cum se scrie corect (desi la unii am dubii) dar ca scriu asa pentru ca e mai ‘cool’

  3. Eu mai folosesc prescurtari pe mess (nu neaparat cele citate de tine in replica din post). Nu pt ca ar fi mai cool, ci pt ca asa e mai rapid. Deci imi recunosc vina…intr-un final de comoditate e vorba. :D Dar tind sa cred ca inca stiu sa scriu corect in afara messengerului. :)

  4. he , semeni cu un fel de punk rockist deja …. vremea scrisului a trecut, intelege si accepta si generatia asl-ului peste x ani o sa razi chiar de tine …

  5. de acord si cu prescurtari si cu folosirea corecta a limbii romane in urmatoarele contitii: cand vorbesti cu prieteni sau persoane cunoscute sa folosesti orice fel de comunicare a.i. sa fie inteles mesajul transmis.In momentul in care vorbesti cu o persoana pe care inca nu o cunosti, sau cand scrii ceva care se adreseaza unui public mai larg, ar fi civilizat si politicos sa scrii corect pentru a fi inteles de toti cititorii.Am cam lungi povestea, dar am incercat sa scriu corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.