Nouă metodă de a face spam pe bloguri

Cum îți aduci câteva zeci de vizitatori unici – și noi! – pe blog, dacă ai un blog mic și ți-e prea lene să lași comentarii pe la „ăia mari”? E simplu: scrii un articol despre nemurirea sufletului, despre cum oamenii sunt răi și alte platitudini, după care intri pe 128 de bloguri mai mult sau mai puțin citite, copiezi linkul celui mai recent articol postat, apoi îl pui în articolul tău și trimiți un trackback către acele bloguri. Cum justifici existența a 128 de linkuri într-un singur articol de pe blog? Păi sub articol scrii: „Comunic aceste impresii fulgurante bloggerilor care mă citesc sau nu mă citesc:” – și aici urmează linkurile.

Când văd un link către ei, cei mai mulți bloggeri intră să vadă ce scrie acolo. Și uite-așa te-ai ales cu cel puțin 128 de vizitatori unici! Unii dintre bloggeri nici măcar nu se obosesc să șteargă trackback-ul, așa că vei mai primi vizite și de la cititorii acestora. Și mai sunt unii care se apucă să scrie despre noua ta medodă de a spama pe bloguri și, să vezi chestie, îți pun și link! Îți dai seama câți oameni îți vor citi acum impresiile fulgurante?

27 thoughts on “Nouă metodă de a face spam pe bloguri”

 1. Tu nu te gândești niciodată la nemurirea sufletului?

  Ideea era (cu câteva posturi în urmă) ca primii o sută din Zelist să fie cu adevărat cei pe care ne place să-i citim.
  Dacă te derajează, pot să-ți șerg link-ul și, evident, să uit că există acest blog. Cele bune.

 2. Nasol… Eu m-am trezit de vreo 4 ori pinguita de ieri si pana azi. Ultimul nici macar n-a mai scris nimic, a pus lista asa, simplu. Il astept pe ala cu 1000-2000 de linkuri, ala da efort herculean.

 3. Și tu ești acuma acel ”loc gol în care nu există viață”? :D aparent s-a supărat rău de tot pe tine doamna cu pricina

 4. Nu a fost Gabriela prima care mi-a trimis un trackback aiurea. Și nici nu e ultima, sunt sigură, doar că al ei m-a prins într-un moment nepotrivit.

  Acu’ dacă blogul meu n-are suflet și ea consideră că i-am dat o palmă, ce să fac? O să încerc să merg mai departe. :P

 5. @Ionut Staicu: dar e cat se poate de rotund, 128 = 2^7 (^ – putere). De admirat firea ei programatica si perseverenta :P
  (era si un banc asemanator cu asta printre programatori: unul zice altuia „poti sa imi imprumuti si mie 512 lei? Ca sa fie un numar rotund.” (sau oricare putere a lui 2 vrei tu).

 6. Doamna respectiva s-a suparat atat de tare pe tine incat te-a transformat intr-o adevarata gaura neagra: acolo unde era linkul spre Denisuca a ajun asta „(un loc gol în care nu există viață)”. Ingenios, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.