Vai, cum arată noul Opel Zafira Tourer!

V-am mai povestit eu că era să fiu proprietara unui Opel Zafira botezat Zamfir. Nu a fost să fie, pentru că la câţi nervi mi-a făcut Zamfir, am fost convinsă că vrea să mă omoare, aşa că m-am bucurat când Tata mi-a dat la schimb Fordul de care eram oricum îndrăgostită. Aşa că pot spune că pentru câteva zile am avut un Opel Zafira, chestie care mă îndreptăţeşte să admir noile modele lansate de Opel.

Întorşi acasă din Italia cu Zamfir, am vrut să-l ducem la „doctor”, adică la reprezentanţa Opel din Hunedoara. Acolo l-am văzut pe noul Zamfir. Wow!

Mie nu mi-au plăcut niciodată maşinile „de familie”, cu multe locuri. Am visat să conduc fie un SUV, fie o „buburuză” gen Ford Ka, Volkswagen New Beetle, Ford Fiesta, Citroen C1, Peugeot 107 etc. Era cât pe ce să devin proprietara unui Ford Ka, dar numărul mare de kilometri l-a determinat pe Sebi să zică „pas”. Şi bine a făcut, că nu mai conduceam eu ditamai Focusul acum!

Dar Zafira Tourer nu are cum să nu-ţi placă, parcă e o maşină venită din viitor. Luaţi de admiraţi: 

Opel Zafira Tourer Black Roof Edition Exterior View

Opel Zafira Tourer Exterior ViewŞi credeţi-mă că pozele astea nu-i fac dreptate. Faţă în faţă, Opel Zafira Tourer arată demenţial! Farurile alea în formă de jumătăţi de X sunt foarte faine. Alte detalii despre maşină nu mă interesează, eu o apreciez doar ca eye candy, în rest rămân fană a Fordului meu.

 

8 thoughts on “Vai, cum arată noul Opel Zafira Tourer!”

  1. Chiar e tare frumoasa. Mi-au placut dintodeauna masinile cu 7 locuri si in special Zafira, Sharan sau Galaxi. E o realmente placere sa le conduci, mai ales pentru o femeie mica de inaltime cum sunt si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.