Nu daţi banii pe prostii!

Acest post li se adresează celor care vor fi prezenţi sâmbătă, la cununia noastră.

Vă rog mult, nu lăsaţi florăriile să prospere pe spinarea voastră! Când am văzut cât costă un buchet de mireasă, mi-am pus mâinile în cap! Florile sunt foarte scumpe şi da, îmi plac, dar nu îmi plac rupte şi aşezate chinuit într-un buchet, ci în grădină. Nicăieri nu arată o floare mai bine decât în pământ, acolo unde ar trebui să fie.

Aşa că, dacă ţineţi neapărat să-mi aduceţi flori, nu daţi sute de mii de lei vechi pentru un buchet. Luaţi cel mai simplu buchet cu flori de câmp şi promit că n-o să mă supăr. Ba dimpotrivă!

11 thoughts on “Nu daţi banii pe prostii!”

  1. Casa de piatra, o yeah, e anul casatoriilor printre bloggeri!*(adica daca tot stiu vreo 5 am tras o generalizare:)
    tu esti mai eleganta, Darius ne intreba, dupa ce a primit o multime de flori, la absolvire, cum ni se par niste hamsteri dragalasi ucisi si daruiti cu zambetul pe buze:) ca doara si in cazul florilor ar fi tot asa:)

  2. Casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun! Din pacate nu ajung la cununia voastra ( nici macar nu m-ai chemat :P ) dar le dau un sfat celor care merg: „Cumparati ghivece cu flori!” :))

  3. Casă de piatră şi am vrut să pun cîteva flori (nerupte din grădină) dar nu ştiu cum să le lipesc aici aşa că le-am pus la mine pe blog, pentru tine! Să fie într-un ceas bun şi să fiţi fericiţi împreună!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.