Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu aş vrea să merg la Amsterdam!

Într-un fel, mă simt de parcă aş fi fost deja pe-acolo, pentru că Sebi a fost de două ori numai cu grupul vesel BIZ Amsterdam, fără să mai punem la socoteală toate excursiile pe care le făcea la Amsterdam când a locuit în Belgia. Mi-a arătat zeci de poze, câteva filmări, mi-a adus magneţi, globuri de sticlă cu „zăpadă”, ciocolată, lalele, ba chiar şi o pereche de saboţi din… imitaţie de lemn.

Ştiu care sunt locurile pe care e musai să le vizitez când voi ajunge acolo, ştiu că nu trebuie să ratez Heinken Experience şi mi-a mai spus Sebi ceva: tu când o să vezi toate clădirile alea vechi şi colorate, n-o să mai vrei să pleci de acolo! O să vrei să le pozezi pe toate, că te ştiu eu! Cred că are dreptate. De când cu plecările lui, urmăresc pe Facebook pagina I AMSTERDAM şi salivez pe tastatură la fiecare poză. Oricum, sper că anul ăsta, mai prin toamnă, aşa, voi ajunge şi eu în oraşul lalelelor. Drogurile [fie ele şi uşoare] nu mă interesează, cred că voi fi primul turist care ajunge la Amsterdam ca să vadă clădirile din turtă dulce, nu ca să fumeze…

Compania aeriană KLM sărbătoreşte anul acesta Amsterdam 2013, cel mai important eveniment al anului în Olanda. Anul acesta se împlinesc 400 de ani de la începerea lucrărilor la canalele care străbat oraşul. Amsterdam este cunoscut drept „Veneţia Nordului”, oraşul fiind străbătut de peste 100 de kilometri de canale care formează 90 de insule. Sunt aproximativ 1.500 de poduri în Amsterdam şi de-a lungul canalelor pot fi văzute 1.550 de clădiri „din turtă dulce”, cum îmi place mie să le spun. 

Explorează AmsterdamulCu ocazia evenimentului Amsterdam 2013, KLM îşi invită toţi prietenii de pe Facebook să participe la un concurs în cadrul căruia pot câştiga un weekend în doi la Amsterdam 2013. Concret, premiul constă în două bilete de avion KLM pe ruta Bucureşti – Amsterdam şi retur, cu toate taxele incluse,  două nopţi de cazare în hotelul Marriott Renaissance Amsterdam şi două bilete de intrare la muzeul Hermitage. Nu-i rău!

Ca să câştigaţi, trebuie să accesaţi aplicaţia disponibilă pe pagina de Facebook a KLM Romania şi să găsiţi cel puţin trei din cele 10 atracţii ale Amsterdamului disponibile în aplicaţie. La fiecare locaţie gasită, veţi da check-in pentru a vă înregistra timpul făcut şi scorul. Jocul va fi punctat în funcţie de timpul mediu necesar de găsire a celor trei locaţii. Cu cât sunteţi mai rapizi, cu atât vă cresc şansele de a ajunge vara asta la Amsterdam, ca să le vedeţi cu ochii voştri!  Doar cele mai importante trei rezultate contează, dar partea bună este că aveţi posibilitatea de a juca de un număr nelimitat de ori.

Concursul se desfăşoară în perioada 21 mai – 23 iunie 2013, iar călătoria se va efectua până pe 31 august 2013. Dacă vă place să faceţi plimbări virtuale cu Google Street View, de data asta o puteţi face cu folos. Câştigă cei mai rapizi participanţi, deci o să aveţi nevoie de un pic de exerciţiu.

7 thoughts on “Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu aş vrea să merg la Amsterdam!”

  1. Îţi doresc din tot sufletul să ajungi,e unul din cele mai fabuloase oraşe din lume… Şi nu,nici eu n-am fumat nimic acolo… :))

  2. Sigur nu o sa fii dezamagita de Amsterdam – poate doar de vreme, dar toamna orasul are niste culori superbe; mai ales in octombrie. Si nu o sa fii primul turist neinteresat de droguri, stai linistita :) Spor la pozat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.