Numele tău pe borcanul de Nutella

Toată lumea iubeşte Nutella; cine zice că nu-i place fie are diabet și n-are voie să-i placă, fie a mâncat Nutella contrafăcută. Nu cred că e un secret pentru nimeni că mie-mi place ciocolata, iar dacă mă pui să aleg între orice altă cremă de ciocolată și Nutella, care de fapt e cremă de alune de pădure cu cacao, aleg Nutella.

Văzusem eu ceva pe net cum că prin țările cu mai multă apă caldă îți poți personaliza borcanul de Nutella, astfel încât pe etichetă să apară numele tău în loc de Nutella. Iată că minunea a ajuns și la noi, din păcate, doar în câteva orașe mari din țară – Hunedoara și Deva nu, desigur, că noi suntem prea ca la țarăAșadar, dacă locuiți în Bucureşti, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Sibiu, Baia Mare, Cluj, Oradea, Constanța, Galați, Buzău, Brăila, Timişoara, Târgu Jiu, Bacău, Iaşi, Suceava, Arad, Focşani, Botoşani, Drobeta, căutaţi magazinele din lista de aici şi vă puteţi printa eticheta personalizată pe care să o lipiţi, apoi, pe un borcan de Nutella.

Şi dacă aveţi chef, faceţi-mi şi mie una cu Denisa… să fie primită. :)

Iar dacă vreţi să vă printaţi acasă eticheta sau doar să vă faceţi o poză faină pentru Facebook, intraţi pe borcanultaunutella.ro și distrați-vă!

UPDATE 2017: Bineînțeles că site-ul nu mai este activ… de ce să plătești hosting care costă cât un borcan de Nutella și să nu zică lumea că ești #sărac și nu-ți permiți să ții un site sus? Urât, Ferrero.

8 thoughts on “Numele tău pe borcanul de Nutella”

  1. Draguta initiativa. Si mie imi place crema de ciocolata dar nu mi se pare mare branza sa imi stiu numele pe borcanasul cu ciocolata. Mai ales ca la un moment dat se va termina, nu-i asa? Cred insa ca o sa incerc si eu sa vad cum arata, macar de curiozitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.