O mică schimbare

Aşa cum presupun că aţi observat, am schimbat tema blogului. Am făcut asta pentru că tema anterioară nu avea loc în header pentru banner-ul pe care-l vedeţi acum [apropo, cine vrea să meargă în Laponia?]. Nu sunt încă foarte convinsă că voi reveni la vechea temă după încheierea campaniei, pentru că asta îmi place destul de mult. Om vedea. BRB, lucrez.

13 thoughts on “O mică schimbare”

  1. Bine ca ai zis ca ti-ai schimbat thema altfel de unde sa stie astia ca mine care te citesc prin RSS ? :)

    Imi place mai mult asta… sa nu o schimbi, are culori frumoase ;)

  2. Scuse dar posturile si mai ales comentariile sunt ilizibile. O alegere neinspirata, desi cu un motiv clar pecuniar. Plus ca este si incarcata: Firefoxul imi arata ca inca incarca pagina?!?

  3. Mea culpa. Nu stiu de ce dar nu s-a incarcat pagina bine atunci. Retrag cele spuse mai devreme. Textul imi aparea ca fiind negru sau albastru pe fundal gri inchis… Sorry!

  4. Hmm….Denisa,e foarte funky tema,e misto,dar dupa parerea mea de „copilut”,ti se potriveste mai mult cea de dinainte.Dar bineinteles,fiecare cu parerea lui.Daca tie iti place asta mai mult,atunci las-o pe asta:).Oricum,vorba lui Winnie: o schimbare in bine e intotdeauna binevenita;).Spor la scris,si obisnuieste-te cu tema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.