În ce magazin ți-ar plăcea să îți petreci o noapte?

Cred că am mai scris asta pe blog. Totuși, mă gândesc că nimeni nu îl citește din scoarță-n scoarță, așa cum îl scriu și știu eu, așa că nu se supără nimeni dacă mă repet. Right? Unul dintre visele mele din copilărie era să fiu lăsată să petrec o noapte întreagă în supermagazinul Ulpia din Deva, iar dimineața, să plec cu cât aș fi putut duce.

Îmi făceam chiar și calcule – cât, oare, aș putea duce? Ce ar fi mai bine să aleg?

Încă nu m-am vindecat complet de boala asta a „agoniselii”, boală care înțeleg că le e specifică celor din zodia Rac, dar iată că nu m-a ocolit nici pe mine (eu fiind Balanță). Bine, cred în horoscop fix douăzeci de secunde, cât îmi ia să-l citesc, dacă dau peste el fără să-l caut. Încă mai am o grămadă de lucruri, din fericire, am perioade când mă apucă minimalismul și arunc, împart, împrăștii tot, urmate de perioade de acumulare. E greu. :)

Și totuși. Dacă ar fi să vă lase cineva peste noapte într-un magazin, unde v-ar plăcea să fiți? Unde ați sta 10-12 ore fără să vă plictisiți, iar dimineața ați pleca de acolo cu brațele pline?

Eu mă tot gândeam că sunt pasionată de ciocolată. Da, e adevărat, dar niciodată nu m-am uitat pe eticheta unei ciocolate așa cum mă uit pe etichetele produselor de curățenie, de exemplu. :)) Când descopăr un degresant nou, sunt alt om. De asemenea, când mi se dă ocazia să bricolez ceva, sunt cea mai fericită – nimic mai satisfăcător decât să creezi ceva cu propriile tale mâini!

Deci pe mine, dacă s-o face vreodată un concurs în sensul ăsta, să mă lăsați într-un magazin de materiale de construcții. Îmi găsesc singură drumul spre raioanele de bricolaj și de acolo totul e simplu.

Chiar îi ziceam lui Sebi, într-o zi, că am senzația că toate lucrurile din casa noastră sunt ca niște piese dintr-un puzzle care așteaptă să fie rezolvat. Uneori mai cumpăr câte o „vocală”, dar ăn principal am acasă tot ce-mi trebuie ca să fac puzzle-ul!

Știu că ideea „mea” a fost deja pusă în aplicare. Mă uitam la TV și vedeam cum IKEA le dă voie fanilor să petreacă o noapte în magazinul lor din X oraș…. și oftam. Pe vremea aia noi nici IKEA nu aveam!

Foto featured: Shopping

8 thoughts on “În ce magazin ți-ar plăcea să îți petreci o noapte?”

  1. Intr-un magazin de jucarii as sta peste noapte. Imi lipseste mult copilaria si abia astept sa am un copil, sa am o scuza sa ma joc din nou :D

    1. Hahaha, ce tare e asta! Dar știi că poți să mergi și ziua și să te joci cu ele, să întrebi vânzătoarele care-ar fi mai potrivite pentru un copil de X ani, să te joci cu ele și să te prefaci că le vrei pentru ăla micu’. Nu tre’ să știe ele că tu nu ai copil! :D

  2. as petrece o noapte intr`un magazin Sephora, cred ca nu m`as plictisi. Imi place sa ma machiez si acolo as avea la dispozitie tot! plus parfumuri, creme, oje, etc. As fi in extaz. Daca tot e fantezia mea, vreau sa am si o prietena cu mine ca sa ne distram impreuna cu toate cosmeticele alea de vis!
    Inainte as trece pe la Lidl sa iau mancare pe saturate pt long night`ul din Sephora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.