Oare ce angajaţi vor zbura de la Leonardo?

Cică Leonardo va închide 20 de magazine.

Una dintre metodele de scădere a costurilor este închiderea a peste 20 de magazine (circa 10% din total), majoritatea fiind deschise stradal şi în provincie. Alte soluţii la care se gândeşte Panea vizează reduceri de personal în rândul celor peste 3.000 de angajaţi, renegocierea chiriilor, selecţia şi renunţarea la aproape jumătate din cei 120 de furnizori cu care lucrează, plus „promoţii agresive cu reduceri substanţiale, având în vedere sensibilitatea la preţ a pieţei româneşti”.

Florin Panea, pentru Business Magazin

Adică să le vindem mai ieftin românilor, că-s proşti şi pun botul. Sensibilitate la calitate nu prea avem, în schimb preţurile mici ne dau pe spate. Ce mă bucură este măsura de renunţare la o parte dintre angajaţi şi îmi place să cred că se va renunţa la acele piţipoance care merg la serviciu ca la şezătoare, mai bagă un sandwich în magazin şi ignoră cu graţie clienţii. Cum ar fi Mădălina Grigorescu, de la Hunedoara.

4 thoughts on “Oare ce angajaţi vor zbura de la Leonardo?”

  1. adevarul e ca magazinele leonardo se intind in niste spatii foarte mari pentru marfa pe care o vand, majoritatea fiind pantofi de plastic. daca esti intr`un capat al magazinului nu te baga nimeni in seama ca vanzatoarele stau la discutii in coltul opus. cand ma duc pe acolo si nu ma baga nimeni in seama incep sa scot cutii de pe rafturi si sa le pun pe banchete, in maxim 1 minut si 6 cutii scoase imediat apare cineva.

  2. Pingback: More other news | QuadroQ
  3. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » La Leonardo bate vântu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.