Chestii

 • De citit: Cinci mii
 • Cooliris e bestial. Site-ul zice că-ţi transformă browser-ul “into a lightning fast, cinematic way to discover the Web”. Eu zic că pentru a vedea pozele de pe orice site [cu poze], e perfect. Download, install, enjoy!
 • Veve a vrut să-i ia interviu unei “vedete”, pentru versiunea online a unei publicaţii. Piarizda vedetei crede că acesteia i-ar sta mai bine pe copertă. Veve îi spune că site-ul nu are coperte, piarizda insistă. :D

10 thoughts on “Chestii”

 1. :)) pariu ca Jon n-are nici cea mai vaga idee ca ti-a oferit carpele roz? Las’ ca trece, ca sa parafrazez vorba aia celebra, “we’ll always have Blaze of Glory” ;)

 2. Cine fras ii Gioni ala? Ha? Ca bag sama ca te-o nacajit tare rau. Noa las` ca doara no fi printz! Plina-i lumea de ei, toti latzosi, de zici ca-s muieri nu alta asa au paru` de lung. Asa ca nu mai plage tu degeaba si ai grija de barbat. Si musai baga un prunc la interval ca parca as manca un shnitzel bun la botez!
  Noa, priceput-ai??
  :)))))))

 3. Da, io vreau reclamă pe coperta III de la doipedoi. se poate?

  Cu respect,
  Denisa Bârgău, PR Manager Denisuca.com
  Tel. 0723.13….
  0766.57….
  etc.

 4. Apropo de Cooliris. Eu îl folosesc şi la galeria foto de la mine şi niciodată nu mă satur de privit pozele. Am văzut că mai sunt câteva bloguri care suportă această extensie şi multe altele pe care Cooliris le suportă (afişează imaginile fără suportul blogiului). Mi se pare bestial, elegant şi arată şi bine. :D

 5. Pingback: Denisuca - nevastă de Coşmar » Sfaturile Denisei [IV]: Addons pentru Firefox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.