Ofertă de criză

Astăzi şi numai astăzi mâine, 5 iulie 2010 [era un post programat și am crezut că azi e luni… doh!], persoanele interesate de reclamă pe blogul Denisuca.com o pot obţine contra sumei de 200 de lei. 46,5 euro pentru un banner 125×125 px, afişat timp de o lună în sidebar.

Pentru detalii, e-mail la denisalala coadădemaimuţă gmail punct com.

10 thoughts on “Ofertă de criză”

  1. ce misto era atunci cand intram si citeam despre pataniile tale,visele tale,obsesiile tale… despre viata ta in general.de o saptamana(cel putin) tot intru si vad genti,papuci,companii de telefonie mobila,creme…etc.e normal ca atunci cand esti talentata(si tu esti talentata) sa obtii niste merite(fie ele si materiale)dar voi intra mai rar pe blogul tau ptr ca nu mai are acelasi farmec.daca vreau sa ma documentez in materie de genti ,creme si papuci am alte siteuri unde o pot face.aici intram ptr ca imi placea mult cum scriai,imi placea cand o intamplare banala capata un farmec aparte ptr ca stiai cum sa faci asta(si sunt sigura ca inca mai sti).spor la treaba

  2. Să-mi cer scuze că pe lângă poveștile /pățaniile mele se întâmplă să mai găsiți și astfel de posturi? Îmi dați voi câte-un pachet de țigări, trei cafele, două mese pe zi și niște bani de cheltuială?

    Dacă da, spuneți și scot toate reclamele de pe blog. Mulțumesc.

  3. Denisa, nu-i baga in seama, e gelosi ca ei n-au trafic si nu-i solicita nimeni pt reclame :D

  4. Eu zic ca dreptatea e la mijloc. Inevitavil modul de a scrie se mai schimba, mai ales cand intervin si banii. Dar nu cred ca asta e un motiv sa incetezi sa citesti pe cineva. Poti alege sa sari peste articolele publicitare si citesti ceea ce te incanta.

  5. mirunika sper ca te-ai prins ca eu nu am blog deci nu vreau nici trafic nici reclame.deci cine ” e gelosi”?deci…deci

  6. poti sa pui un banner cu „multa sanatate lu base si lu boc!”parca as plati tariful…

  7. Cata vreme nu sunt reclame intrusive nu vad care e problema… Pe de alta parte, lumea e guvernata de echilibru, pierzi cititori, pierzi si reclame, asa incat sunt convins ca Denisa va va delecta in continuare si cu posturi „pe placul vostru”.

Comments are closed.