Off

Sunt cam “off” zilele astea. Cred că mi se întâmplă asta din cauza vremii. Toamna însemna pentru mine, în fiecare an, un început. Mă refer la joburi noi, proiecte [ah, cât urăsc cuvântul ăsta!] de tot felul, chestii care mă puneau în mişcare etc. Anul ăsta a venit doar frigul; nu mă plâng, e minunat să ai în braţele cui să te cuibăreşti. Dar parcă mă simt cam ciudat când mă trezesc şi n-am aproape nimic de făcut. Nici un stres, nici un job la care să merg după care să vin acasă şi să lucrez pentru X sau Y… E ceva nou pentru mine şi mă tem că m-aş putea obişnui aşa.

E foarte frig aici, aşa că nu ies din casă decât pentru a cheltui, a plăti facturi şi… azi, pentru Împăratul Traian. Sâmbătă iar trebuie să mă trezesc devreme, merg la o cununie. Normal c-o să mă îmbrac în pantaloni!

În plus, de trei zile am primit coletul cu FIMO şi încă n-am avut inspiraţie să modelez nimic. Sper să-mi revin în week-end!

4 thoughts on “Off”

  1. acelasi lucru mi se intampla si mie la fiecare inceput de toamna: nu am chef de nimic, nu prea ma acomodez cu frigul si cu vremea asta ploioasa

  2. Pingback: Întrebare | Denisuca - Nevastă de Coşmar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.