Omuleţi de zăpadă: grab them while they’re… cold!

omulet de zapada Cum eu n-am mai „intrat în atelier” de ceva vreme, nu mă pot lăuda cu ce am mai făcut în ultima vreme, aşa că vă recomand un alt site, mărgele.org, unde veţi găsi tot felul de bijuterii şi jucărioare din Fimo, realizate manual. Cel mai mult mi-au plăcut omuleţii de „zăpadă” – unii dintre ei poartă căciuliţe şi fulare tricotate şi toţi sunt livraţi în mici cutiuţe de cadouri.

Puteţi oferi cuiva drag un astfel de cadou micuţ, dar lucrat manual şi ieftin. Grăbiţi-vă, se vând ca pâinea caldă!

Dacă tot vă recomand un site cu bijuterii handmade, astăzi şi numai astăzi, de ziua României, aveţi ocazia să va faceţi reclamă. Nu la orice, la produse handmade. Eu vă mai recomand traffic-bags.com, site-ul  Ancăi Toma, care face cele mai faine genţi, Pikaciuka – şi ea face genţi mişto şi pe Lola, desigur.

Aştept cu interes şi alte recomandări – nu trebuie să fii proprietarul unui blog de handmade, se poate să-ţi fi plăcut unul sau să fi cumpărat produse handmade de care eşti mulţumit[ă], aşa că te rog, azi e gratis, spune-ne şi nouă!

21 thoughts on “Omuleţi de zăpadă: grab them while they’re… cold!”

  1. De acuma nu mai fac ca m-am suparat. Da’ in schimb am comandat un om de zapada de ala – fix ala care l-ai pus si tu in poza. :))

  2. Vai, să vezi ce bătaie iau dacă îl vede mama şi îmi zice că îl vrea ea! :)) Dar n-am de ales, o să-i fac eu unul… mai măricel, că nu cred că am răbdare să fac unul atât de mic. :D

  3. Iti multumesc! Cautam si eu pasta fimo si aseara, am inceput sa caut pe net, asa am ajuns pe blogul tau si am aflat de margelutze.ro. – desi te mai vizitam din cand in cand, nu stiam ca ai hobby-ul asta:).
    Astazi am dat comanda si sper sa ajunga, caci, nu mai am rabdare, vreau sa ma apuc de modelat;))
    Tie in cat timp ti-a venit coletul? Eu am comandat prin posta…

  4. mia-ar place sa infiintez un astfel de magazin in craiova pentru toti iubitorii de arta.ma poate cineva ajuta sa gasesc furnizorii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.