Online Secret Santa. Anul ăsta, cadourile vin de la expeditori misterioşi

alegriaSecret Santa este un „sistem” pus la cale cu scopul de a nu-ţi cheltui chiar toţi banii pe cadouri pentru toţi colegii sau prietenii. Astfel, într-un grup de prieteni sau colectiv de colegi [ăsta-i pleonasm, aşa-i?], dintr-un număr de, să zicem, 30 de participanţi, fiecăruia îi este atribuit, prin tragere la sorţi, câte un coleg căruia trebuie să-i cumpere un cadou, în aşa fel încât nimeni să nu rămână fără cadou şi fiecare participant să „scape” cu un singur cadou cumpărat şi oferit de Crăciun. Dacă Moş Crăciun nu mai vine la copiii mari, ce să facem, ne adaptăm.

Anul acesta, cei de la iLUX mi-au propus să fac parte din grupul de 14 bloggeri care vor schimba între ei cadouri de Crăciun. Jocul se numeşte Online Secret Santa şi ce-mi place este că nu ştiu de la cine voi primi cadoul de Crăciun şi habar n-am ce va alege pentru mine. 

dulwich_designs_portofel_calatorii_din_piele_naturalaEste o listă de 15 posibile cadouri, eu ştiu ce vreau, dar oare ştie şi bloggerul sau bloggeriţa care îmi alege cadoul? Stau ca pe ace! Între timp, eu mi-am aflat „copilul” căruia trebuie să-i fac un cadou şi am ales pentru el portofelul de călătorii din piele naturală Dulwich Designs. Sper să-i placă şi mai sper să aibă parte de cât mai multe călătorii anul viitor, în care portofelul ăsta fain să-l însoţească.

Cei de la iLUX au pornit acest joc pentru că, aşa cum am spus, Moşul nu mai vine la toţi copiii mari. În plus, de când au început pregătirile pentru revista de Crăciun Alegria [e cu bloggeri şi cu multe idei faine de Crăciun], au fost „contaminaţi” cu spiritul acestei sărbători. Prin urmare, au transmis şi câtorva bloggeri „virusul” şi acum stăm cu toţii cu ochii pe uşă, în aşteptarea curierului care ne va aduce cadourile surpriză. Eu trebuie să mărturisesc că îmi doresc portcadrul Anuschka, pentru că s-ar potrivi de minune cu portofelul meu Anuschka, dar oare bloggerul sau bloggeriţa care trebuie să-mi aleagă un cadou ştie asta?

8 thoughts on “Online Secret Santa. Anul ăsta, cadourile vin de la expeditori misterioşi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.