50 de drafturi şi nici o idee

draftsSe întâmplă şi la case mai mari*: am 49 de posibile articole şi zero inspiraţie să transform ideile în postări pe acest blog. Nimic din ceea ce se întâmplă la TV nu mă atinge, parcă sunt aceleaşi şi aceleaşi discuţii, certuri, aşa-zise analize, se aruncă pisica moartă dintr-o curte în alta, se cere demisia preşedintelui, preşedintele răspunde cum numai el ştie s-o facă, unii oameni pleacă la drum ca să ajungă din punctul A în punctul B, ca în problemele de matematică, şi fără să vrea, ajung în punctul M, adică mor pe drumurile patriei, prost asfaltate şi „populate” de tot felul de cretini

M-o fi lovit astenia de toamnă cu întârziere; doar şi toamna a venit cu întârziere anul ăsta, ne apropiem de sfârşitul lunii noiembrie şi nu a trecut nici o lună de când am pornit centrala, iar acum o lună şi o zi mă plimbam cu Mama prin oraş şi am făcut nişte super poze de vară târzie/toamnă devreme.

come at me broAş vrea să fiu mai entuziasmată de Black Friday-ul de mâine, dar cardul meu pe care-l alint „Fonduri insuficiente” nu pare să fie la fel de încântat de idee. Şi chiar dacă mi-aş cumpăra această combină frigorifică sexy, unde aş mai pune-o? Mi-ar plăcea şi un GoPro 3 [la F64 e până în 900 de lei, dar nu le merge site-ul…], numai că avem deja două modele mai vechi, nu-i exagerat să mai luăm unul? Consumerism ftw. Chiar aşa, pe când nişte reduceri nesimţit de mari la magazinele de mobilă?

Voi ce faceţi când nu aveţi inspiraţie sau chef de nimic?

*stau într-un apartament cu patru camere, de-aia am zis de case mai mari

8 thoughts on “50 de drafturi şi nici o idee”

 1. cand nu am chef de nimic citesc o carte. sau alerg. sau mananc ceva dulce. sau ma duc in livada si mai am grija de pomi. sau organizez o mica iesire din oras. de fapt imi dau seama ca fac activitati care nu necesita un prea mare efort intelectual. uneori si creierul are nevoie de o pauza.

  1. @bihoprel: Nu ai chef sa-mi raspunzi , de fapt vreau sa precizez ca se poate foarte-foarte bine si fara versuri, ca sa raspunzi, dar numai cand ai chef, binenteles ?

   … si frunzele in piruete s-au ascuns pe unde au putut sa se aglomereze, tinandu-si de cald una alteia. Dar vantul, un Mi-hai, stii tu, neobosit si care are presiunea atmosferica numai in note mici si nu-i pasa de ce zice lumea, le-a spus Dansezi pentru tine (deconecteaza-te)si le-a trimis de-a dreptul ude pe un geam.

   O palma calda a vrut sa le indeparteze de raceala geamului si s-a strans, ce urat este afara si a trecut la computer…

 2. Denisa, uite-aşa şi eu cu cardul, tot cu fonduri insuficiente. Din acest motiv, mă gândisem vineri, că ar fi trebuit să le treacă prin cap ideea să facă şi nişte reduceri de 100%, că aşa ne aveau şi pe noi de clienţi:))
  Dacă făceau astfel, îmi luam un aspirator, eram rezonabilă, nu mă repezeam la maşina de spălat, de care în curând voi avea nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.