Dragă Kaufland, dragă Lidl, dragă Penny Market, dragă Real, dragă Profi,

Ştiu că vă doriţi cât mai mulţi clienţi. E normal, că de-aia existaţi, ca să fiţi vizitaţi de către clienţi care să vă cumpere marfa. Atunci de ce naiba nu puneţi pe prima pagină a site-urilor voastre programul de funcţionare???

Pentru că nu mai vreau să mă chinui cu căutarea aproape imposibilă de pe unele dintre site-uri, am decis să pun aici, pe blog, toate informaţiile pe care le găsesc. În felul ăsta, n-o să mai stau câte 10 minute pe site-ul Penny, de pe telefon, ca să văd dacă e deschis sau nu şi să nu aflu nimic, până la urmă.

Orarele magazinelor au fost actualizate în data de 23 februarie 2013.

KAUFLAND

Intru pe site-ul Kaufland. Mi-a luat 44 de secunde să găsesc, pe pagina cu filialele magazinului din toată ţara, magazinul din oraşul meu şi orarul acestuia. Nu-i pe prima pagină, pentru că pare mai importantă oferta actuală decât orarul, dar măcar l-am găsit.

Orar Kaufland Hunedoara: Luni – Sâmbătă: 7.30 – 21; Duminică: 8 – 19

LIDL

lidlPe site-ul Lidl România a durat doar 33 de secunde până să găsesc orarul, dar asta şi pentru că intrasem în prealabil şi ştiam că informaţia asta nu o s-o găsesc pe broşura cu ofertele curente. Am pierdut atunci vreo două minute căutând orarul. Numai mie mi se pare că e mai important să-mi spui când ai magazinul deschis decât, de exemplu, să-mi înşiri toate magazinele Lidl din ţară? OK, mă bucur că aveţi multe magazine, vă asigur că nu o să ajung niciodată în toate magazinele Lidl din ţară, pentru că nu văd de ce aş avea drum prin Slobozia, Vălenii de Munte sau Zărneşti. În schimb, mi-ar plăcea să ştiu când e deschis magazinul din oraşul meu.

Orar LIDL Hunedoara: Luni – Sâmbătă: 8 – 21; Duminică: 9 – 17

PENNY MARKET

După 4 minute şi 17 secunde în care am răscolit tot site-ul Penny Market, am renunţat la speranţa că voi găsi aici orarul magazinului. Singura soluţie este să mă duc până la cel mai apropiat magazin, să iau de acolo orarul de funcţionare şi să-l scriu pe blog, ca să nu mă mai întreb în fiecare duminică până la ce oră e deschis magazinul. Pe pliant scrie că orarul de funcţionare este afişat la magazin şi pe site-ul penny.ro. După patru minute de căutare, eu nu am reuşit să-l găsesc. L-au ascuns bine, ce naiba, clienţii n-au decât să mai stea şi pe acasă, nu toată ziua la cumpărături! BIG FAIL, Penny Market! BIG BIG FAIL!

După ce mi-au mai trecut nervii, am reuşit să găsesc, pe harta de pe site, magazinul de la Hunedoara, lângă care scrie “ORĂŞTIE”, adresa magazinului din Orăştie, precum şi orarul acestuia de funcţionare. Mă gândesc că e acelaşi şi la Hunedoara, de-aia nu s-au chinuit să modifice adresa şi numele oraşului. Sau poate că pur şi simplu nu-şi doresc prea mulţi clienţi în magazinul din Hunedoara. Ţin minte reclamele alea în care clienţii erau încurajaţi să intre, să apuce de pe rafturi marfa pe care o căutau şi să iasă la fel de repede.

Orar Penny Market Hunedoara: Luni – Sâmbătă 8 – 22; Duminică 8 – 20 – ăsta nu mai e valabil
Orar Penny Market Hunedoara: Luni – Sâmbătă 8 – 21; Duminică 8 – 18

PROFI

Navigând pe site-ul Profi, mi-a luat 34 de secunde ca să găsesc orarul de funcţionare a magazinului din Hunedoara. Jos pălăria!

Orar Profi Hunedoara: Luni – Sâmbătă: 7.30 – 22; Duminică: 8 – 20

REAL

Având deja experienţa celorlalte site-uri, când am intrat pe site-ul Real am ştiut că trebuie să merg direct la pagina magazinului din oraşul meu, pentru că orarul de funcţionare nu-i acelaşi pentru toată ţara. Aşa se face că în 22 de secunde am găsit informaţia care mă interesa.

Orar Real Deva: Luni – Sâmbătă: 8 – 23; Duminică: 8 – 22

PRAKTIKER

De pe site-ul Praktiker am aflat în 17 secunde care este orarul magazinului din Deva.

Orar Praktiker Deva: Luni – Sâmbătă 8.30 – 21; Duminică 10 – 19

9 thoughts on “Dragă Kaufland, dragă Lidl, dragă Penny Market, dragă Real, dragă Profi,”

  1. Nu stiu tie, insa mie pe site-ul de la Penny Market imi apare asa si apoi dau click pe orasul din dreapta unde vad orarul magazinului din orasul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.