Oraşul fierbinte

S-a lansat HotCity.ro, site de „cultură urbană feminină”. Începeţi cu filmuleţul ăsta de prezentare şi-o să vedeţi că există oameni care mai iubesc Bucureştiul. Eu nu. A avut o şansă să m-adopte, nu m-a vrut, iar acum… arată aşa cum arată. Dar ştiu că sunt oameni care îl iubesc aşa cum e [nu vreau să stârnesc polemici, nu vreau să mi se suie bucureştenii în cap, dar Bucureştiul e un oraş murdar – aşa mi s-a înfăţişat mie de câte ori am mers pe-acolo], aşa că pe ei – dar mai ales pe ele, oamenele care-l iubesc, le invit pe HotCity.ro.

5 thoughts on “Oraşul fierbinte”

  1. Este adevarat ca Bucurestiul este murdar, aglomerat, grabit, nesimtit etc, dar are si partile lui frumoase care pot sa faca sa dispara toate minusurile. Sunt bucurestean doar de 4 saptamani, dar m-am acomodat foarte repede si am trecut deja peste imaginea pe care mi-am facut-o cu ajutorul cunoscutiler si a televizorului. Bucurestiul are multe parti rele, dar mai multe sunt bune.

  2. ME TOO!! ME TOO!! Si eu cam detest Bucurestiul. E prea murdar, aglomerat si plin de tzagani borati si smecheri mai smecheri decat Gutza coada de maimuta pentru gustul meu. Oricum, trebuie sa recunosc ca are si el parti bune, mai romantice, stradute din alea vechi, cafenele misto, restaurante elegante, galerii de arta etc. Locuri unde merge sa te duci cu prietena/prietenul/sotia/sotul sa te simti bine. In rest… e doar o adunatura de ciobani in principal…

  3. ceea ce am sa spun nu vizeaza pe nimeni in mod special si nu vreau sa se ofenseze nimeni. celor 2 milioane sau chiar mai putin care erau bucuresteni li s-a alaturat inca 1 milion din provincie. asta ne face ciobani, murdari si tzigani la comun? sau numai bucurestenii sunt vizati sau numai cei veniti pe parcurs?
    no offense!

  4. Nu este nimeni „vizat”, fiecare comentator şi-a spus părerea despre oraş, nu despre orăşeni.
    Iar eu îmi susţin în continuare afirmaţiile, dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să fie de acord cu mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.