Ordine în haosul meu

Sâmbătă am făcut curăţenie în camera mea noastră. Toate bune şi frumoase, acum avem loc să ne punem ghiozdanele pe jos, are şi Sebi pe unde să-şi lase hainele când se schimbă, deci e bine. Ce nu e bine e că de câte ori fac curat [nu fac cum m-a învăţat mama, săptămânal, ca să n-am griji, ci fac o dată şi bine, când am timp şi chef], adică curăţenie generală, fac ce fac şi ascund atât de bine unele lucruri, încât nu le mai găsesc până atunci când nu mai am nevoie de ele. Vorba lui Murphy, lucrurile pe care le cauţi sunt întotdeauna în ultimul loc în care te gândeşti să le cauţi [logic, dacă stăm bine să ne gândim, că după ce le-ai găsit, nu le mai cauţi, deci ultimul loc este cel în care le găseşti; dup-aia e clar că nu mai cauţi].

Na bun, acestea fiind spuse, ştie cineva unde naiba mi-am pus acumulatorii de la aparatul foto? angry Nu de alta, dar am opt în total şi cu cei patru pe care îi am în faţă nu mă descurc, când mă „scap”la pozat.

Vă rog, dacă aveţi vreo idee, să-mi spuneţi pe unde să mai caut… crying

2 thoughts on “Ordine în haosul meu”

  1. Indiciu n-am sa-ti dau, dar stiu ‘contra-teoria’ lui Murphy! Daca el spune sa cautam in ultimul loc in care l-am cauta, intrebarea mea e de unde ai incepe sa cauti!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.