Ordnung und Disziplin, ziua 1

Astăzi începe – până acum – cea mai faină aventură din 2013: Tabăra de fotografie pentru bloggeri – Komandamentul de iarnă. Pe grupul nostru secret şi select de pe Facebook s-a stabilit, la sugestia lui Victor Kapra, sloganul acestei călătorii: Ordnung und Disziplin.

De ordine şi disciplină se ocupă comandanţii Cristi Şuţu şi Radu Bădoiu, noi, soldăţeii, suntem însărcinaţi cu distracţia. Asta reiese din ce s-a discutat până acum pe Facebook şi din ce puteţi vedea şi voi pe Twitter, dacă ne urmăriţi pe hashtagul #Komandament.

În seara asta ajungem în Oradea, urmând ca mâine dimineaţă, la prima oră [după unii, cică asta înseamnă 7!], să pornim către Austria. Nu ne vom opri decât de două ori, zic comandanţii, pentru papa. Şi spre seară vom ajunge, sper că în formaţie completă şi fără probleme, la Niedernsill, la o aruncătură de băţ de Kaprun.

De-abia aştept să vă arăt primele poze din Austria! Stay tuned, dacă nu leşin de oboseală sau din cauza frigului, mi-am propus să public în fiecare zi câte un episod din Kaprun. Până una-alta, pe blogul Şuţului sunt deja trei episoade: unu, doi, trei.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediţia a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum Oradea Opel, Neola şi Anagrama. Walkie-talkie-uri de la Falcon, cazarea în Oradea asigurată de Continental Forum.

12 thoughts on “Ordnung und Disziplin, ziua 1”

  1. Prima data cand am vazut aceste titluri m-am gandit ca ai schimbat limba blogului :)) m-am speriat putin. P.S : pozele sunt extraordinare, felicitari !

  2. Pingback: TFB3 – raport de activitate în komandament | Foto Union

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.