Ordnung und Disziplin, ziua 2

Am ajuns în „sătucul” Niedernsill. Cred că la ora la care scriu eu rândurile astea, toată lumea doarme [23:30, ora Austriei], pentru că a fost un drum lung şi obositor.

La un moment dat, în maşină fiind şi pe autostradă de ceva vreme, am concluzionat că autostrăzile astea-s plictisitoare, domnule. Nici un dobitoc care să ne dea „flash-uri”, nici o groapă în care să-ţi rupi maşina, doar drum întins şi… plictiseală! Când conduci pe drumurile din România simţi că trăieşti. Glumesc, desigur.

austro-ungariaDe „Ordnung und Disziplin”, despre care vă povesteam ieri, s-a cam ales praful în momentul în care EU am fost gata de plecare la ora 7 dimineaţa şi am ajuns în Vama Borş peste vreo două ore jumate, dacă nu chiar trei. Noroc că de la Debrecen ne-am suit pe autostradă şi nu ne-am mai dat jos de pe ea decât ca s-o schimbăm şi aici, aproape de Niedernsill. Mă rog, relativ aproape.

Când, în Ungaria, ne-am abătut un pic de la drum ca să vedem cum arată Budapesta duminica dimineaţa – fără să ne dorim neapărat asta; adică eu mi-am dorit, dar nu şi ceilalţi -, am trăit o senzaţie extraordinară: aceea de a avea mai multe autostrăzi pe care să te încadrezi. Pentru M1 pe banda a doua, pentru M5 pe banda a treia etc. Pfuai, cât de mult mai avem până departe!

Am mers repede, mult şi bine. Şi am reuşit să ajungem, după mai multe popasuri de tot felul, la Hotelul KehlbachWirt înainte de ora [locală] 20. Vreau să-i mulţumesc, pe această cale, Piticului care m-a adus întreagă la destinaţie şi lui Sebi pentru că m-a lăsat să stau în faţă.

Mâine avem program cu-adevărat milităresc, iarăşi o să mă trezesc devreme ca să fotografiez „satul” Niedernsill şi alte locuri minunate din zonă. Aşa că nu mai pierd vremea scriind nimicuri, pentru că nu prea am ce să vă povestesc de pe drum, v-am zis că pe autostrăzile din Ungaria şi Austria e plictiseală mare. :D

Pe mâine, când sigur voi avea mai multe de povestit şi arătat.

13 ianuarie 2013 » 13 poze alese aproape la întâmplare, că deja am făcut 250 de bucăţi, plus filme.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediţia a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum Oradea Opel, Neola şi Anagrama. Walkie-talkie-uri de la Falcon, cazarea în Oradea asigurată de Continental Forum.

 

9 thoughts on “Ordnung und Disziplin, ziua 2”

  1. Pingback: TFB3 – raport de activitate în komandament | Foto Union

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.