Papucei pentru Moş Nicolae

papuceiNu e frumos să-l aştepţi pe Moş Nicolae cu ghetuţe vechi, scâlciate sau – oroare! – murdare. Şi cum eu nu am decât bocancii de la Lytos cât de cât noi, mă gândesc că iarna asta ar trebui să mă înnoiesc cu încă nişte ghete fabricate în România.

Pe papucei.ro se vând încălţări super drăguţe, create de români, în România. În urmă cu doi ani, am primit de la ei o pereche de saboţi pe care i-am purtat destul de rar – nu se pupă întotdeauna cu ţinutele mele prea lejere – dar care sunt foarte comozi şi arată încă foarte bine. M-am convins atunci de calitatea papucilor creaţi de Angela Vasiliu.

Cel mai mult îmi place că papucii ăştia nu seamănă cu nimic din ceea ce ştiu eu de prin alte magazine. Preţurile sunt cam mari, dar calitatea costă şi e de preferat să plăteşti aparent mai mult pentru o pereche de pantofi de calitate, care nu se strică în câteva luni, decât să dai mai puţin dar mai des pe nişte încălţări proaste.

Eu am pus ochii pe ghetele poetic denumite A Few Snowflakes Were Falling. Poate că mi le va aduce chiar Moş Nicolae, ca să am unde primi celelalte cadouri tot de la Moş Nicolae. Sau poate că nu. :D 

A Few Snowflakes Were FallingThe Wind Whistles

 

At The Cold Hour Of Dawn Apples And Dried Plums

Colorful Like Autumn Leaves Take Me To The Place I Love

7 thoughts on “Papucei pentru Moş Nicolae”

 1. nu o sa inteleg cum poti sa comanzi online pantofi. fara sa ii incerci inainte ca sa vezi cum ii simti in picioare. pentru mine e mai important cum ma simt in pantofi decat cum arata.

  1. Dacă nu sunt buni, îi poţi returna. Cu Comodo.ro am avut o experienţă foarte plăcută, erau mărimi de US şi nu mi se potriveau. I-am returnat pe cheltuiala lor şi am primit alţii. Ba chiar îşi încurajează clienţii să probeze încălţămintea… prin curier.

 2. au preturi prohibitive pt mine. de aratat, arata bine, n-am ce spune.

  Sa stii ca datorita articolelor tale despre produse facute in Romania, am cumparat multe de la Farmec, iau in considerare Lytos pt tata si Ciserom pt toata familia.

  zi buna

 3. Va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii. „Povestea lui Jester” este un site de unde puteti descarca gratuit povesti bogat ilustrate si cu texte accesibile varstei. Cu ajutorul unei imprimante obisnuite obtineti o colectie de carticele numai bune de citit si de colorat. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori profesionisti care sustin acest proiect din entuziasm si daruire.

  Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Adresa proiectului este http://www.povestealuijester.ro . Va multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.