Companii farmaceutice – dacă tot le daţi „atenţii” medicilor…

William Wilson Photography…nu mai bine strângeţi mai mulţi bani şi le mobilaţi cabinetele medicale? Un pat pentru pacienţi, o bucată de linoleum personalizată cu numele celui mai nou medicament lansat de voi, un dulap în culorile celui mai vândut medicament al vostru, chiar şi cu sertare personalizate.

Idei sunt o grămadă, dar cumva, companiile farmaceutice care „trec” pe la cabinetele medicale sau prin spitale nu par să vadă mai departe de ceasurile de perete, pixurile şi reţetarele personsalizate. Mă rog, acum reţetele sunt standard, dar biletele de trimitere sau reţetele fără compensare mai pot fi personalizate.

Cred că unui medic de familie îi este mai de folos un dulap cu sertare în care să pună toate fişele pacienţilor decât trei ceasuri care fac reclamă la trei medicamente diferite. Sau treişpe pixuri.

5 thoughts on “Companii farmaceutice – dacă tot le daţi „atenţii” medicilor…”

  1. Si au bani, si au bani, fapta ar fi inteligenta, firma-i si mai mult prezenta, ai gandit ca intendenta, compania nu-i atenta, dac-ar fi mai competenta ca au bani, ca au bani, treaba ar fi excelenta, o reclama eficienta, mai multi bani, mai multi bani.

  2. it’s all about de benjamins..e mai ieftin asa. si in plus nu cu asta ii convingi pe medici sa recomande anumite medicamente. ii chemi la diferite simpozioane, le dai mancare, le spui ca poate ceva procentaj din vanzare primeste si medicul…aici nu e vorba despre pacient. e vorba despre banii companiei si buzunarele medicilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.