Patru filme uşoare – şi cam vechi

Văzând DVD-urile în oferta eMag, mi-am amintit că n-am mai scris de mult despre filmele pe care le-am văzut. A trecut atât de mult timp, încât s-a depus praful de un deget pe tag-ul Muviz.

Iată, deci, patru comedii uşurele, de urmărit într-un week-end friguros, în care îţi simţi IQ-ul „slăbit” şi n-ai chef să găteşti decât un castron de popcorn Mogyi la microunde.

Bride Wars [trailer]

L-am revăzut zilele trecute pe HBO, pentru că aveam o treabă în bucătărie şi cineva lăsase televizorul pornit pe HBO. De fapt, e mult spus că l-am revăzut, l-am ascultat mai mult. E un film de nota 3 spre 4, cu multe clişee din domeniul nuntologiei. Două gagici, prietene bune încă din copilărie, s-au îndrăgostit de ideea de a se mărita la Plaza, aşa că şi-au propus treaba asta ca ţel suprem în viaţă. Una dintre ele chiar se lăuda că economiseşte bani încă de la 16 ani pentru ca nunta ei să fie perfectă. How lame is that?!

Ajunse la douăzeci şi ceva de ani, amândouă sunt cerute în căsătorie în aceeaşi perioadă şi ajung să-şi programeze petrecerea de la Plaza în aceeaşi zi. Se ceartă, îşi fac tot felul de măgării şi bineînţeles că totul se termină cu bine. Nu aflăm ce fac după ce s-au căsătorit, probabil că pot muri liniştite, dacă şi-au îndeplinit scopul.

DVD Bride Wars – 29,99 lei la eMag.

27 Dresses [trailer]

Dacă v-a plăcut Izzy din Grey’s Anatomy, o să vă placă şi 27 Dresses.

Bineînţeles, şi ăsta-i tot despre nunţi, că asta pare să fi devenit obsesia noastră favorită. Jane a fost domnişoară de onoare la nu mai puţin de 27 de nunţi ale prietenelor ei, s-a ocupat de organizarea petrecerilor, s-a asigurat că totul e în regulă. Acum, a cunoscut – în sfârşit! – un tip de care s-a îndrăgostit, dar tipul a pus întâi ochii pe sora lui Jane. Şi s-au gândit ei să se şi căsătorească cât mai repede. Jane suferă în tăcere – or does she? :D Din ce-mi amintesc, merită nota 7, poate chiar 8. Ba nu, 7.

DVD 27 Dresses – tot 29,99 lei.

What happens in Vegas [trailer]

Dacă n-aţi văzut încă filmul ăsta, ar fi bine să-l „bifaţi”, fie numai pentru titlu. Nu mi-e prea drag Ashton Kutcher, mă chiar enervează de multe ori, în schimb îmi place mult de Cameron Diaz şi nu ratez nici o comedie în care joacă ea.

Joy şi Jack ajung împreună în Las Vegas, se îmbată ca porcii şi fac cel mai clişeic lucru cu putînţă – se căsătoresc. În dimineaţa de după, ambii regretă şi vor să divorţeze, dar câştigă trei milioane de dolari şi apare problema „partajului”. El a băgat fisa, dar era fisa ei, deci cine primeşte banii? Nu i-ar fi împărţit, ca oamenii normali, aşa că se duc în faţa unui judecător, care-i condamnă la „şase luni de căsnicie grea”. Pe parcursul celor şase luni, dacă unul dintre ei vrea să divorţeze, celălalt rămâne cu banii, aşa că-şi fac viaţa un iad unul celuilalt. Ashton Kutcher nu cred că s-a chinuit prea mult să intre în pielea personajului. Doamne, cât mă poate enerva omu’! Un film de nota 8.

DVD What Happens in Vegas – 29,99 lei.

Date Night [trailer]

Căsătoriţi de mulţi ani Claire şi Phil Foster au un obicei interesant: date night, adică o seară pe săptămână în care iau cina în oraş, îmbrăcaţi frumos, cu scopul de a alunga monotonia. La ieşirile astea obişnuiesc să observe alte cupluri aflate în restaurant şi să facă mişto de ei [ele?]. Într-o seară, vor să meargă la un restaurant scump din Manhattan, dar – ghinion! – n-au rezervare şi deci nu pot obţine o masă. Trag cu urechea şi aud strigându-se numele unor clienţi care n-au mai apărut, aşa că îşi asumă identităţile lor şi primesc mult râvnita masă.

Din nou ghinion, că pe ăia îi căutau nişte neni supăraţi şi cu pistoale, iar de aici filmul încetează să fie doar comedie, avem parte şi de acţiune: soţii Foster fug de cei care vor să-i omoare, sunt prinşi, iarăşi se eliberează, iar sunt prinşi etc. Filmul merită nota 8,50.

DVD Date Night – 49,99 lei. Cum e un pic mai bun, cum „sare” şi preţul!

7 thoughts on “Patru filme uşoare – şi cam vechi”

  1. ”Bride wars” e slabut rau,”What happens in Vegas” ar putea fi bun daca n-ar juca sinistrul asta de Ashton in el (tentativa jalnica de actor… ), celelalte doua nu le-am vazut inca…

  2. What happens in Vegas e un film bun,mie chiar imi place Ashton Kutcher ca actor, are cateva filme foarte bune. Spread, The Butterfly Effect, A lot like love, sunt cateva filme bune ale lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.