Perwoll sau când un produs este ATÂT DE BUN

Cam cât de bun trebuie să fie detergentul cu balsam Perwoll, dacă personajele din reclamă cară tot timpul un bidon după ele? Foarte bun, bănuiesc.

OK, înţeleg să porţi cu tine un produs extraordinar ca să-l recomanzi şi altora, dar să mergi la mall şi chiar la o petrecere cărând după tine, în poşetă, doi litri de detergent cu balsam, ca să le arăţi şi altora care este secretul hainelor tale, parcă e prea de tot!

Astea ne sunt reclamele…

P.S. Sper că n-o să mă întrebe nimeni dacă am primit bani ca să fac reclamă la Perwoll. Nu am nevoie de comentarii idioate, iar dacă nu-mi poţi înţelege ironia… eşti liber să nu mai intri pe blog.

11 thoughts on “Perwoll sau când un produs este ATÂT DE BUN”

  1. Sunt chestii pe care orice femeie trebuie sa le aiba in poseta: ruj, batiste de hartie, telefon, portofel, 2l de Perwoll si daca ai coc si par alb inca vreo 2l de Ace… indiferent daca mergi in oras, la chef sau la bazin.

    Sigur, partea draguta e cand altcineva (preferabil de sex masculin) e nevoit sa iti care gentocul :)

    1. Vecina, what I know is that I don’t like to steal other people’s ideas. Adică dacă s-a întâmplat să scriem despre acelaşi lucru, iar tu ai remarcat, ai lăsat un link iar eu ţi-am aprobat comentariul. Asta e tot. ;)

  2. Nu asta era ideea; au scris altii si inaintea mea cam aceleasi lucruri chiar daca nu despre Perwoll, iar eu le-am citit dupa ce publicasem deja un articol, si m-am mirat de cum gandim mai multi la fel, cand eu in tot timpul asta ma credeam unica (like we all do). In cazul nostru, asemanarea e si mai mare: cand te crezi mai original, atunci iti dai seama ca totul a fost deja spus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.