Blog18.ro, pentru bloggerii mici care vor să fie mari

Daniel Damian, îl ştiţi, micul mare blogger din Iaşi, iar dacă nu-l ştiţi, intraţi pe blogul lui ca să vedeţi cu ce se ocupă [de exemplu, luna trecută a scris un articol lung şi foarte util despre addon-urile utile pentru Firefox], a lansat săptămâna asta site-ul blog18.ro, rezultatul muncii lui pe anul 2008.

Toate relaţiile, toate interviurile şi guest posturile obţinute, toată munca depusă va reflecta rezultatele acestui prim proiect al meu.

În aprilie 2008, când Sebi organiza o întâlnire a bloggerilor din Iaşi, desigur, la Iaşi, Dany îmi spunea pe messenger că ar vrea să vină şi el la întâlnire, dar că-i este ruşine. Avea doar 13 ani, iar noi eram toţi „oameni mari”. Micuţule, îţi spun acum cu mâna pe inimă: eşti unul dintre cei mai mari bloggeri mici pe care-i cunosc!

Ce este blog18.ro?

Dany spune că se vrea un blog de referinţă pentru bloggerii care au sub 18 ani, dar şi pentru cei aflaţi la început. Pe blog18.ro se va lansa şi un forum pe care se vor dezbate diverse subiecte legate de blogging. Acum se fac sondaje, se publică articole scrise de bloggeri consacraţi [guest post-uri], interviuri cu alţi bloggeri etc. „Vreau să crească nivelul de conţinut de calitate la bloggerii tineri”, mai spune Daniel. Şi cum cel mai bun exemplu este cel personal,vă invit să-l citiţi pe ăsta micu’, pentru că îi place să scrie şi-o face bine.

3 thoughts on “Blog18.ro, pentru bloggerii mici care vor să fie mari”

  1. Da, am fost acolo si m-am uimit ce poate pune pe un blog un pusti. Si cit de bine arata grafic. Bravo lui. Cit mai multi autori de acest fel as vrea sa vad in blogosfera romaneasca! Totusi, nu stiu de ce, nu am putut accesa blogul personal, imi dadea eroare. :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.