„Picături”, expoziţia de pictură a lui Raul Neret

Sună foarte sec titlul ăsta, dar tablourile pe care am avut ocazia să le văd expuse luni, la Casa de Cultură Drăgan Muntean, din Deva, nu sunt deloc seci. Ba dimpotrivă, sunt delicioase. Nu foarte colorate, aşa cum ştiam eu că pictează Raul, dar frumoase.

raul neret

raul neret 07 Pe Raul Neret l-am cunoscut în urmă cu vreo doi ani, când am cumpărat un tablou pictat de el, tablou de care mă îndrăgostisem. Pe lângă culorile vii folosite, pictorul crează nişte „picături” senzaţionale. Par atât de reale, încât vrei să le ştergi de pe tablou, să nu se strice.

Expoziţia Picături a fost vernisată luni, dar tablourile expuse pot fi admirate până vineri, 17 aprilie 2009. Începând de marţi, 14 aprilie, Raul Neret va picta chiar în holul Casei de Cultură, acolo unde sunt expuse lucrările sale. Oricum, cred că are mai mult loc decât în bucătăria de acasă, unde, a povestit, amuzat, o cam încurcă pe soţia sa. Noroc că pictează mai mult noaptea.

raul neret 02

raul neret 01

raul neret 06

raul neret 04

raul neret 03

raul neret 05

21 thoughts on “„Picături”, expoziţia de pictură a lui Raul Neret”

  1. Ovi, am înţeles că preţurile sunt cuprinse între 1.200 şi 3.000 de euro, probabil că negociabile. :D Dacă încă te mai interesează, îţi pot da numărul lui de telefon.

 1. Ile, ti-a cerut cineva parerea? Eject.
  @Denisuca….cred ca e cam mult, ma orientez in Oradea la altceva, imi trebe ceva pentru o camera in ton orange.

 2. Ovi da cine a vorbit cu tine? te bagi in seama ca musca.. eu ii ziceam lu Denisuca si fara dinastea ca ne suparam iar urmatoarea data cand ne intalnim nu ma mai fac ca nu te vad pentru ca mi-e jena de nevasta-ta.. ai grija :)

 3. @Denisuca, cu fiintele unicelulare nu ai cum sa te certi ca nu au creier,
  @Dan Ile: Nu tre sa iti fie jena de nevasta-mea, o sa vin eu pe la tine la lucru dupa faza asta, sau mai bine ocoleste-ma pe strada.

 4. scuze Denisa ca ti-am stricat postul.. numai nu-mi place cand cineva se baga in seama fara sa fie intrebat.. eu iti raspundeam la postul cu banii si….. in fine scuze inca odata

 5. buna Ovi.
  sunt pictorul.am inteles ca te intereseaza pretul unui tablou. e normal ca la o expozitie pretul sa fie cu cca 35-60% mai mare deoarece implica multe cheltuieli suplimentare.daca te mai intereseaza putem discuta si vei fi sigur satisfacut

 6. Pingback: Denisuca - nevastă de Coşmar » Blog Archive » Pictorul Raul Neret are blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.