Avantajele cumpărării de Piese auto Ford pe Catalog.AltgradAuto.ro (P)

Cine are o mașină Ford (mai veche, no…) știe cam ce bătăi de cap și cheltuieli implică aceasta. A mea are deja 18 ani și atâtea nevoi, încât ca s-o fac ca nouă m-ar costa mai mult decât una nouă, probabil. Pe lângă cheltuielile pe care le implică orice mașină: asigurare, rovinietă, ITP, mereu mai este câte ceva de făcut, ceva care a picat, care bate, troncăne, deci întotdeauna ajungi la achiziționat piese auto Ford, reparat sau înlocuit diferite piese Ford. Lucrurile astea nu iartă pe nimeni. Indiferent că ai un KA, Fiesta, Focus sau un Ford Mondeo de ultimul tip, grijile sunt cam aceleași. Mai devreme sau mai târziu, vei aunge să cunoști piese auto despre existența cărora nu știai: bieletă antiruliu, distribuție, rulment și câte și mai câte. 

Ce faci când cei de la service auto Ford te anunță că ai o piesă defectă? Te apuci să cauți un catalog piese auto Ford, ca să cumperi tu piesa, pentru că știi că vei ieși mult mai ieftin așa decât dacă ai achiziționa piesele prin intermediul service-ului. Partea bună este că domeniul vânzărilor de piese auto Ford este unul foarte bine reprezentat pe Internet. Partea proastă este tot asta: că sunt zeci, poate sute de magazine care comercializează piese de tot felul. Devine, astfel, greu să-i identificăm pe cei care sunt cu adevărat de încredere.

Câteva lucruri de care să ții cont, dacă ești în căutare de piese pentru Fordul tău bolnav:

Vechimea magazinului

Nu aș alege niciodată un magazin lansat ieri. N-aș avea încredere că acel magazin chiar vinde piese de calitate si că nu mă trezesc cu cine știe ce altă minune în cutie, în locul pachetului de revizie, a bujiilor sau a ștergătoarelor comandate. De exemplu, site-ul Catalog.AltgradAuto.ro are o experiență în domeniu de peste 10 ani.

Produse disponibile

Prefer întotdeauna magazinele de tipul celui menționat anterior, în care găsesc tot ce se poate în materie de piese FORD. Nimănui nu-i place să comande o piesă de pe un site și un element de caroserie auto din alt magazin, să aștepte curierul de două ori și să plătească de două ori taxele de transport. Așa nu mai faci nici o afacere! În definitiv, alegi să cumperi online pentru că scutești timp, dar și pentru că este mai ieftin.

Piese originale Ford

Atunci când cumperi piese de Ford, cel mai bine este ca ele să fie noi, dar mai ales originale. Există comercianți care vin cu oferte tentante la piese auto care sunt compatibile. Acelea pot funcționa o perioadă și apoi cedează și riști să ajungi din nou de unde ai plecat. Pe catalog.altgradauto.ro găsești piese Ford originale, cu certificat de garanție care să te asigure că ai dat banii pe ceva de calitate.

Ușurința căutării pe site

Ai ajuns vreodată pe un site cu piese auto fără filtre de căutare? Nu, așa-i? Am ajuns eu. După 15 minute de interogări și dat filă cu filă pentru a găsi o piesă pentru motorul unui Ford, te lași păgubaș, pentru că e foarte greu să găsești o piesă dacă nu ți se oferă variante din care să selectezi tu modelul și marca mașinii, generația sau tipul motorizării pentru a ajunge mai repede la produsul căutat. Pe site-ul www.catalog.altgradauto.ro/, nu-ți ia mai mult de 3 minute să găsești orice piesă. Poți folosi fie filtrele speciale, fie poți căuta după codul piesei direct.

Suportul oferit

Nu toate magazinele au datele de contact afișate la vedere, ca să poți suna pentru consiliere în vederea alegerii unei piese auto Ford potrivite sau pentru a cere detalii care nu se regăsesc în descrierea produsului pe care vrei să-l cumperi. Vor să vândă, dar fără să-i bată nimeni la cap.

Prețurile

Din punctul acesta de vedere, online este cel mai simplu să identifici magazinele cu prețuri mai mici și mai avantajoase pentru tine. Într-adevăr… e mai greu când stai un sfert de oră ca să vezi cât costă piesa pe care o cauți!  Magazinul de piese auto Ford AltgradAuto.ro are preturi bune și timp scurt de livrare, important când aștepți o piesă cu mașina în service. E ca și cum ai avea nevoie de un transplant de rinichi și ai aștepta în Terapie Intensivă. Acest magazin vinde piese pentru toate modelele Ford, accesorii, consumabile, părți de caroserie auto, scule dedicate Ford – brandul Ford Tools, accesorii dedicate Ford LifeStyle Collection – șepci, ochelari, machete de Ford, ceasuri dedicate Ford din gamele Heritage sau Mustang, pixuri și tot ce îți trece prin cap. Au până și drone Ford Performance!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.