Pizza cu cremwurști

Până la începutul săptămânii, nici nu știam că există așa ceva. Chestia asta nu-i departe de o prăjitură cu salam, cum îmi spunea tata că este, de fapt, pizza, când eram mică. Și l-am crezut ani buni.

Pizza cu cremwurști se găsește în Hunedoara [only in Hunedoara!], la patiseria din intersecția în care se află cantina – mă rog, fosta cantină, pentru cunoscători. Eu n-am fost curioasă s-o gust, unele lucruri pur și simplu nu ar trebui inventate! Totuși, colegul Winnie s-a arătat încântat. Gusturile nu se discută. :P

15 thoughts on “Pizza cu cremwurști”

  1. Dacă te impresionează pizzele astea ciudate, undeva în Caraş (posibil chiar la Caraşova) există pizza cu cremwurşti… şi cu parizer.

  2. Rau nu poate fi. Si daca este numai in Hunedoare, atunci este o caracteristica a orasului…..trebuie gustat

  3. La noi in oras se gaseste pizza cu aluatul facut din foietaj si mama mama cat e de buna. Poate asa se intampla si cu asta, la urma urmei un hot dog putin mai altfel.
    In alta ordine de idei mai auzisem ca a primit cineva in Italia, la un restautat gen all [pizza] you can eat, pizza cu cartofi prajiti si tot felul de aiureli.Deci se poate si mai rau:))

  4. Si in Bralad am vazut asa ceva… ciudata rau cu cremwursti si cu parizer si cu niste ciuperci care nu prea aratau a ciuperci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.