Pizzeria Junior din Deva serveşte sucuri expirate

O fostă colegă de liceu, care-mi citeşte des blogul şi – nu înţeleg de ce – nu are blog unde să-şi spună oful, m-a rugat să i-l public eu.

Ce s-a întâmplat? La Pizzeria Junior din Deva, a fost servită cu un suc expirat şi, când i-a semnalat acest fapt chelneriţei, a fost tratată cu indiferenţă şi cu tupeul atât de caracteristic ospătarilor români. A plecat fără să plătească – ar fi fost culmea! şi mi-a trimis textul de mai jos într-un mail. Cine ştie… poate se sesizează cineva [dar nu prea cred] sau poate vor fi şi alţii atenţi la ceea ce cumpără. Cel puţin la pizzeria Junior, din Deva, aia care miroase toată a parfum chiar şi de afară. Eu m-aş gândi de două ori înainte să comand o pizza de acolo, dacă până şi sucurile sunt expirate!

Ieri [24 iulie], într-un moment de proastă inspiraţie am intrat în minunata pizzerie JUNIOR să servim un suc… eu şi Ţâbrei. Duduia ospatăriţă ne-a luat comanda, ne-a servit prontoş şi urma s-o solicităm când ne hotărâm ce servim de la bucătărie.

Sug o gură de suculete de portocale fără bule… şi yacs!!! Papilele mele gustative încep să se revolte. Îndemnată de ele mă pun să verific termenul de valabilitate al licoarei. Întorc sticla pe toate părţile citesc de pe etichetă legenda (căci există una: pe primul rând este scrisă data când expiră iar pe al doilea data fabricaţiei) şi ghici ce?

24.05.2008
24.08.2007

Nu m-am enervat (sincer)!! Mi-am zis că mă duc la duduie şi îi semnalez descoperirea şi cu ocazia asta îmi şi comand un hamburger Junior. Calmă şi cu gânduri paşnice… că doar sunt om cu bucă! Dar vorba ceea veche: planul de acasă nu se potriveşte cu cel din târg!

Mă duc la ospătăriţă, pseudo-ospătăriţă. Îi spun frumos că sucul meu are un gust ciudat şi cred (CRED) că e expirat şi o rog să verifice şi ea. La care ofticată, din mers aruncă un ochi pe sticlă şi-mi trânteşte: „nu vezi dragă că expiră în luna a opta!” şi-mi arată dorsala. Eu în spatele ei încă îmi susţineam cauza foarte calmă…încă! dar vorbeam singură! Se întoarce brusc îmi smulge sticla din mână, o trânteşte pe bar şi-mi spune cu un ton super ofticat: „bine dragă lasă că-ţi aduc altul dacă nu vrei să-l bei pe ăsta!!! Că n-am chef de…” (mi-a arătat iar claviculele şi cocul şi n-am înţeles ce nu are chef) atunci am simţit cum calmul mă părăseşte… şi-mi creşte nivelul de iritare (ca în jocul Neighbours from Hell). Şi m-am pornit să-i spun că eu nu am venit să mă cert cu ea dar sucul chiar e expirat şi să-i cer socoteala de ce-mi vorbeşte aşa că eu i-am vorbit frumos. În al 12-lea ceas ea încă îmi argumenta că sucul e bun. Auzi argument solid: „n-are cum să fie expirat că ieri au fost puse sucurile în frigidere!!!”. Deci m-a dat pe spate. M-am luat fain frumos, am chemat-o pe Ţâbrei şi am ieşit tot bombănind. Cu „scârţâitul de roţi” cuvenit (fără să vreau am acroşat scaunul şi l-am scuturat puţin). A!şi i-am zis să bea ea sucurile dacă aşa ştie să trateze clienţii. Dar nu i-a păsat! Şi-a văzut în continuare de comenzi că doar n-o durea pe ea capul de consumaţia noastră de 6 lei. Stricata m-a bătut la cap juma de oră că ea are mustrări de conştinţă că a plecat fără să plătească sucul ei, care, apropo, nu era expirat!!

Acum că tot i-am pus gând rău duduii, îi coc variante de revanşă… dar la fază de scenarii rămân… că aşa sunt eu!

Mihaela dragă, la OPC poţi face o sesizare şi online, la adresa asta: http://www.anpcnet.ro/ro/?page_id=178. Succes!

8 thoughts on “Pizzeria Junior din Deva serveşte sucuri expirate”

  1. Data viitoare cand mai patiti asa ceva intr-un restaurant/pizzerie incercati sa vorbiti cu managerul/ownerul. Veti fi surprinsi cate se pot rezolva in felul asta (si cat de repede).
    Ultima data cand am fost nemultumit de prestatia unei chelnerite a fost intr-o pizzerie ARHI-cunoscuta din Cluj. Am cerut sa fim serviti de o alta chelnerita si saptamana urmatoare chelnerita „indispusa” nu mai lucra acolo. Bineinteles, patronul respectivei pizzerii e un om dintr-o bucata si cu un dezvoltat simt comercial… :)

  2. mersi tare mult Denisa!! chiar daca n-am luat masurile de riguare ma simt intr-un fel „razbunata”!!! sper sa nu ma caute „reglatorii de conturi” de la JUNIOR (care apropo[nu-mi mai merge tasta cu virgula!!!] e localul cu terasa de la Mioritza din zona unde se vand flori direct din gradina)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.