18 thoughts on “Plastic!”

  1. Doamne ajuta…. sa gandesti tot asa despre McDonald”s ….Amin.Sa nu le mai calci pragul niciodata.mai bine o ceafa de porc facuta cum traba sau o zama buna decat chimicalele de la Mc…………care is tare multe si nestiute….si modificate genetic

  2. Dumnezeeeeeeeeule! Nu-mi vine sa cred! Si cand ma gandesc ca am un McDonalds fix la parterul cladirii de birouri in care lucrez… Si daca nu vrea nimeni sa comande cu mine/sa iasa cu mine la restaurant ma mai duc la ei pentru pranz :( Incredibil!

  3. Spagatistul „Se poarta blana” loveste din nou, cu marlanie si mojicie.

    chiar nici un blogger nu e in stare sa-i dea o replica asa cum a facut-o magistral tipul ala de la util21tv ? e trist si revoltator ce se intampla

  4. De ce mai mancanca lumea la Mc, nu inteleg!
    Pe bune, e aiurea: pentru sanatate, pentru sileuta, pentru orice. Sunt oameni in toata firea, For God’s sake! Se pot abtine!

  5. Denisa e bine ca ti-ai dat seama inainte de a fi prea tarziu.. si nu doar produsele de la McDonald`s sunt nocive ci si cele de la KFC, Burgerland, shaormariile si tot ce inseamna fast-food.. alimentatia necorespunzatoare e un factor important care duce la cancer, diabet sau infarct..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.